Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Beko Klima Kumandası Aparatları Eksik Geldi

Beko Klima Kumandası Aparatları Eksik Geldi
25 Kasım 2024 20:43

31825 Beko inverter splint duvar tipi klima aldım 2 adet. Servis ürünün kurulumunu sorunsuz olarak gerçekleştirdi, herhangi bir problem yaşamadım, ama her iki kutunun içerisinde de klima kumandası aparatı çıkmadı. Beko, bu parçadan ne kadar kâr ediyor acaba. Beko'ya sesleniyorum, lütfen bu sorunu ortadan kaldırınız. Klima kumandası aparatı gönderiniz. 😡

26 Kasım 2024 15:58

Şikayetim ile ilgili olarak Beko genel merkezden arandım klima kumandasının asma aparatının olmadığı için şikayetime istinaden yetkili servise yönlendirildim, bu durum yetkili servis ile ilgili değil. Beko ile ilgili, klima kutusunun içerisine bu aparatı koymaz isen yetkili servis nasıl bir çözüm üretecek, Beko genel merkez bu durumu biliyor ama yetkili servis ile beni karşı karşıya getiriyor. Sorun Beko'dan kaynaklı yetkili servisten kaynaklı değil. Yani sonuç olarak iki telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Ama hiçbir çözüm üretilememiştir. Beko benim mağduriyetimi ortadan kaldıramamıştır.

29 Kasım 2024 07:14

Beko, Müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olmadığını, Benim nezdimde ilan etmiştir.

Hakan
07 Ağustos 2023 14:16
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
03 Nisan 2025 10:23
Beko Klima Kumanda Aparatı Eksikliği
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
25 Ağustos 2023 15:47
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Yıldız
15 Ağustos 2025 23:10