Beko Klima Ch Hatası

15 Temmuz 2024 21:43

Klima yeni takıldı. Elektrik bağlantısını bile servis ücret karşılığında yaptı. Kısa süre sonra çalışmayıp ch32 hatası verdi. Günlerce ulaşmaya çalıştım. En son randevu verdiler. Öğleden önce verdikleri randevuyu mesajda 15.00-17.00 diye güncellediler. Kamu kurumu ve saat 16.00 da kapanıyor dememe rağmen yine de gelsinler diye sorun etmedim. Gelmelerini beklerken randevumda kontrol yapınca randevuya uyulamadı yazıyor. Tekrar tekrar arıyorum. Dönüş yok. Bu sıcaklarda dayanılacak ğini değil. Klima aldık ama nafile.

01 Ağustos 2024 17:11

Beko klima şikayetim için acl dönüş bekliyorum. Takarken gaz kaçağı ile montaj yapmışlar. Haftalardır bekliyorum. Gelip bakınca bizim servis yapmadığı için müdahale edemiyorum dediler. Yine yönlendirip gittiler. Simdi ise 12 Ağustos tarihine randevu veriyorlar

16 Temmuz 2024 11:55 (Şikayetten 14 saat sonra)
16 Temmuz 2024 23:08

Bugün bana verilen randevu bilgim haricinde 16.00-18.00 arası olarak belirlenmiş. Klimanın bulunduğu yer bir kamu kurulusu ( Kur'an kursu) ve mesaimiz 16.00 da bitiyor. Israrla bikdirmeme rağmen saatte değişiklik yapamayacaklarını belirtiyorlar. Öğleden önce gelmelerini ısrarla rica ederim

18 Temmuz 2024 10:41

Verilen yeni randevuya da uyulmadı

19 Temmuz 2024 13:07

Neden kimse bir şey deme zahmetinde bulunmadan sürekli gelmiyorlar

14 Ağustos 2024 22:13

Şikayet var üzerinden bile yazmama rağmen bugün klimanın calismamasinin47. Günü. Helal olsun Beko. Bu kadar duyarsız bir müşteri hizmetleri görmedim

Müge sonuçtan çok memnun

Müge
24 Temmuz 2024 10:51
"Teknik servisten gelen Hakan ve Hamza bey tüm sorunları halletti teşekkür ederiz"
Beko Çalışan Hatası Yüzünden Takılamayan Klima

Ömer
16 Haziran 2024 21:35
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

1 Aydır Kullanamadığım Klimaya Çözüm Bulamıyorlar Servis Ücretimi Geri İstiyorum

Fatih
04 Ağustos 12:09