Burhan sonuçtan memnun değil

Beko İşi Ehline Verin

Burhan
16 Kasım 2023 10:08

Yaklaşık olarak 1 ay önce Beko marka ankastre fırın seti ve ankastre bulaşık makinesi aldım. 10.11.2023 Cuma günü servis ekibi montaj için eve geldi ve montajı yaptı. Davlumbazın baca borusunu sadece bir cıvata ile tutturmuşlar, baca borusunu gizleyen saç boşta duruyor. Servis yetkilisine durumu sorduğumda, 'Bu böyle duracak, bir cıvata ile sabitlemeyeceğiz, montajları hep böyle yapıyoruz' dedi. O parça hala boşta duruyor. Ankastre bulaşık makinesinin montajına geldiğimde ise, atık su, temiz su ve elektrik bağlantıları yapılmıştı. Makinenin üzerinde tezgahla arasında yaklaşık 8 cm boşluk var, bir el rahatlıkla sığabiliyor ve ayakları sabitlenmemiş. Makinenin kapağını açtığımda makine yerinden geri geliyor. Durumu dile getirdiğimde, 'Bu kadarını yaptık, gerisini marangoz halledecek' dediler. Ancak bu işin marangozla değil, servisle ilgili olduğunu belirttim. Montajı yapan kişi ilk defa montaja geldiğini ve bilgili kişinin namaza gitmiş olduğunu söyledi. Kimseyi ibadetiyle yargılamak istemem ama işim hala tamamlanmadı ve marangoz da müdahale edemeyeceğini, sorumluluk alamayacağını söylüyor. Sonuç olarak, beyaz eşya alırken servisin tecrübesine dikkat etmek gerektiğini, maalesef Beko servis elemanlarının tecrübesiz olduğunu gördüm.

17 Kasım 2023 09:21 (Şikayetten 23 saat sonra)

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru

10 Ekim 2023 15:19

Veysel
12 Haziran 2023 10:26
Beko Ankastre Set Çilesi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
24 Temmuz 2023 14:03