Saliha sonucu yetersiz buldu

Beko Expert Chef Pro Çelik Tenceredeki Gizli Ayıp

Saliha
13 Ağustos 2023 23:55

Çok amaçlı pişirici Beko Expert Chef Pro'yu Çelik tencere olduğu için tercih ettik. Emaar Beko'dan ürünü dün teslim aldık. Bugün tavuk haşladım. Tavuğu güzel haşladı ancak kullanma kılavuzunda yazdığı gibi süngerle yıkamama rağmen ilk kullanımdan sonra içindeki tencerenin kaplaması soyuldu. Beko gibi kaliteli bir markanın bu kadar kalitesiz bir ürün satması beni çok şaşırttı. Çok daha ucuz olan ve tek farkı tencerenin teflon olması olan (bayinizin bilgilendirmesi) ürün çok daha ucuz olmasına rağmen sağlıklı olduğu için çelik tencereli olan Pro versiyonu tercih ettim ancak tencere gizli ayıplı çıktı. Pişiriciyi iade almanızı ve paramın tarafıma ödenmesini talep ediyorum.

06 Eylül 2023 14:51

Fetih Mahallesi yetkili servisiniz dün beni arayıp iadesini istememe rağmen değişimi yapılan çok amaçlı pişiricinin teslimi için için saat sordu ben de ev arkadaşımı arayıp sorduktan sonra döneyim dedim. Ben saat söylemek için 6 kere aradım. Bir saatim gitti bunlara ulaşmak için. Açmadılar telefonu tekrar da aramadılar. Bugün de 6 kere aramanın sonunda ulaştım servisinize. Ve bana bugün getiremeyeceklerini söylüyorlar. Ben ürünü bugün istiyorum.

Diğer taraftan benim en başta iade talebimi almamışlar değişim talebi almışlar. Ses kayıtları vardır. Özellikle bayinizi arayıp iade istediğimi söyledim. Ayrıca müşteri hizmetlerine de ilettim. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Şimdi ürünüm bugün 15-18 arasında gelmeyecekse paramın iadesini istiyorum.

Ek
06 Eylül 2023 14:48

Fetih Mahallesi yetkili servisiniz dün beni arayıp iadesini istememe rağmen değişimi yapılan çok amaçlı pişiricinin teslimi için için saat sordu ben de ev arkadaşımı arayıp sorup dönüyüm dedim. Ben saat söylemek için 6 kere aradım. Bir saatim gitti bunlara ulaşmak için. Açmadılar telefonu tekrar da aramadılar. Bugün de 6 kere aramanın sonunda ulaştım servisinize. Ve bana bugün getiremeyeceklerini söylüyorlar. Ben ürünü bugün istiyorum. Diğer taraftan benim en başta iade talebimi almamışlar değişim talebi almışlar. Ses kayıtları vardır. Özellikle bayinizi arayıp iade istediğimi söyledim. Ayrıca müşteri hizmetlerine de ilettim. Ekran görüntüsünü ekliyorum.

Şimdi ürünüm bugün 15-18 arasında gelmeyecekse paramın iadesini istiyorum.

14 Ağustos 2023 11:50 (Şikayetten 11 saat sonra)

Yağmur sonuçtan memnun değil

02 Eylül 2025 12:26

Beko Servis Tarafından Birebir Değiştirilen Ürünün Faturası İletilmedi

Harun
27 Ağustos 2024 16:49
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Nem Alıcı Cihazın Yanıltıcı Performansı Ve İade Sorunu

Melis