Ilkayy sonuçtan hiç memnun değil

Ilkayy
16 Temmuz 2024 18:07

Beko ekoloji 24000lük klima aldık Beko yetkili bayisinden. Arçelik servis hasanefendi Mahallesi yetkili servis monte Eti. Klimayı 2 hafta kulandık memnunduk ta ki klima yanana kadar. Klima çalıştırmadığımız halde ( hastamız vardı acil ameliyat olacak evde yoktuk) için için yanmış evin tüm elektrik tesisatı erimiş ve dumanlar içinde karşıladık.

Aydem elektrik şirketini çağırdık, elektrikçi geldi Beko servisi kavga ede ede aksam üstü zar zor eve geldiler. Fotoğraflarını çektiler bir şey demeden gittiler soru sorduğumuz halde sizi arayacaklar denildi. Müşteri hizmetleri aradı değişeceklerini söylediler randevu istediler, şu an randevu yapamayacağımızı ilettik telefonu bakan bayan çok kabaydı azarladı.

Bizi randevu yapmazsak 5 ay beklemelisiniz denildi, şu an mümkün olmadığını elektrik kablolarını evin içinde tekrar döşeneceğini söylememe rağmen dinlemedi. 1 hafta müddet istedik zar zor kabul edildi. Evin tüm duvardan elektrik kablolarını yeniledik erimişti çünkü klima yanınca. Evde komple tadilattan geçildi elektrikçi fayanslar duvarlar kırmak zorunda kaldı kabloları geçirmesi için.

Sonuç: yeni klima takıldı ama evdeki zarar ne olacak? Bir klima bana elektrikçi 50.000 TL fayans+boya 10.000 TL toplam 60.000 TL hasar oldu bunu kim karşılayacak? Gelen elemanlar klimadan kaynaklanmış takan kisi yanlış monte etmiş dediler gülerek? Bunu müşteri hizmetlerini arayın şikayetinizi bildirin dediler klimadan kaynaklı olduğu dosyada mevcut denildi. Müşteri hizmetlerini+ 0256li numara cevap vermiyor. Lütfen bir çözüm bekliyoruz,

25 Temmuz 2024 22:23

Senesi dolmadan Beko çaycımız 3 kez servise gitti geldi. Kulpu ( tutma yeri) çok sıcak oluyor el ile tutamıyoruz kulpunu. Su kaynarken otomatik yeşil ışığı yanmıyor bunun için servise gitti geldi, eskisinden daha kötü durumda. 3 kez yapıldı denildi her seferinde Hasanefendi (aydin) Arçelik/Beko servisinden ama her geri geldiğinde daha kötü geliyor en son babam kızdı yapıldı diyorsunuz ama hiçbir şey yapılmıyor kontrol etmeden niye gelin alin diyorsunuz diyerek çaycıyı dükkana fırlatıp gelmiş. Lütfen Hasanefendi Aydın'daki Arçelik servis bölümüne el atin çok kaba ve terbiyesiz elemanlar var oradaki bayan bizim bu çaycıya ihtiyacımız yok diyerek karşılık vermiştir babama. Bu mudur müşteri anlayışı Beko'nun. Daha önce klima problemi yaşadık servis elemanı parça takmadığı için klimamız ve evin tüm elektrik tesisatını yenilemek zorunda kaldık. Bir daha asla ve asla Beko kapısının önünden gecmeyiz. Kimseyi Beko marka tavsiye etmem servisi/ elemanları/ müşteri hizmetleri berbat.

17 Temmuz 2024 12:17 (Şikayetten 18 saat sonra)

Murat
23 Eylül 2024 21:40
Pendik Doğu Şube Beko Yetkili Servis Mağduriyeti!
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Nur
09 Ağustos 2023 17:23
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
08 Ağustos 2024 15:54