Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Beko Derin Dondurucuya Elektrik Çarpması Ve Sesli Çalışma

07 Ağustos 2023 14:54

Beko marka derin dondurucu aldım 04.08.2023 tarihinde. Servis 4 saat sonra çalıştıracağımı söyledi. Fişi prize takıp iç haznesini kontrol ederken elektrik çarptı bana. İç haznesinde ve arka ızgarasında elektrik kaçağı var. Aşırı şekilde de ses çıkıyor motorundan. Ürünün Acilen İadesini talep ediyorum!

04 Eylül 2023 17:27

Bugün 35 gün geçti iade işlemi için hala dönüş bekliyorum Hala param iade edilmedi Arçelik -Beko müşteri hizmetlerini kınıyorum. Resmen paramı zapt ettiler Bu iki markanın ürünleri, servis hizmetleri ve müşterileri hizmetleri kesinlikle hayal kırıklığına sebep oluyor

17 Ağustos 2023 02:23

Yeni aldığım Beko marka derin dondurucuyu elektrik çarpması (elektrik kaçırıyor ) ve yüksek sesli çalışmasından dolayı 16 gündür iadesini talep ettim Hiçbir yetkiliden dönüş alamadım acilen iadesinin yapılmasını istiyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen hala beklemedeyim

08 Ağustos 2023 15:05 (Şikayetten 1 gün sonra)
08 Ağustos 2023 21:09

Beko ürününün arkasında durmuyor. Ürünün iadesini istiyorum acilen. Dondurucu odanın ortasında öylece duruyor boş boş Yetkili hiç kimse dönüş yapmadı henüz bana Müşteri hizmetlerini onlarca kez aradım, ilgilenen yok!

15 Ağustos 2023 12:03

Bugün iade talebim için randevum vardı Nusaybin şubesindeki servis talebimi ''müşteri servisi iptal etmiştir ' diye sisteme Benim adıma bilgi girmiş Nusaybin Beko servisinden şikayetçiyim!

17 Ağustos 2023 02:11

Hala ürünün iade edilmesi talebimin cevaplanmasını bekliyorum.!

17 Ağustos 2023 02:12

Yetkili hiç kimseden dönüş almadım!

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
08 Ağustos 2024 12:39
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
05 Temmuz 2023 19:39
Mehmet sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2024 14:42
"Beko Samsun bölge müdürüne teşekkür ederim."
Beko Derin Dondurucu İade Almıyorlar.

Beko Derin Dondurucu 7070 MB Gaz Kaçağı

Deren
12 Şubat 2024 21:22
Celil sonuçtan hiç memnun değil

Celil
16 Mart 2024 07:12