Beko Çamaşır Makinesi Giysileri Deliyor

Beko
17 Ağustos 2023 11:01215

Çamaşır makinesini yeni aldım daha sonra giysilerime kuş gözü delikleri açtığını gördüm. Bunu eski makinem yapıyor diye 18000 TL verip model değiştirdim, sonuç yine aynı. Alın makinenizi tamir istemiyorum, 1 aydır çile çekiyorum. Tüketici mahkemesine veya CİMER'e başvuracağım.

30 Ağustos 2023 16:38

Yalova pirimoğlu Beko yetkili servis çamaşır makinesi kontrolü için 21.08.2023 12.25 te hizmet verdi akabinde link uzerimden mesajla sonucu bana iletti. Makine kaynaklı arıza var mail atılması diye rapor tuttu. 26.08.2023 te 11.35 te yine aynı servis uydurma bir sebeple tekrar kontrol edeceğiz dendi usulsuz hizmet verip hem daha önceki tutulan raporu sildiler hem de makine kaynaklı olmadığını yazdılar örnek çamaşır getirip yıkanmış gibi gösterdiler raporu yazdılar servis yüzünden mağdur olduk. Biz size bir kere servis için geldik dendi. Bendeki kayıt evdeki kamera 21 Ağustos ve 26 Ağustos gösteriyor. Teknisyen Anil adında çalışan. Çamaşır makinem 1 ay gibi oldu alalı. Servisten şikayetçiyim Tüketici Mahkemesi hangisi oluyorsa.

23 Ağustos 2023 17:07
Eki aç

Genel müdürlük çamaşır makinesinde sorun yok biz giysileri zevk için deliyoruz. Üstelik gelen servis deneme yapıp arıza onayı verdi. Servislerine güvenleri yok. Daha yeni makine 1 aylık. Hani müşteri koşulsuz şartsız haklıydı.

Tümünü Gör
Beko Cm 9102 Çamaşır Makinesi Sorunu!

Beko Cm 9102Çamaşır Makinesi Sorunu!

Nursena

Samet
Beko Makine Değil Traktör

Beko Makine DeğilTraktör

Kader
Beko Pişmanlık Mı Olmaya Başladı?

Beko Pişmanlık MıOlmaya Başladı?

Burak
Beko Cm 10120 10 Kg Çamaşır Makinesi Yüksek Ses Ve Titreme Sorunu