Beko Çamaşır Makinesi Aşırı Sallanma Ve Gürültülü.

Nuri
28 Nisan 2024 22:47

29 Nisan 2024 18:29

Yaklaşık sekiz ay önce sıfır olarak aldığım Beko marka çamaşır makinesi çalışırken yüksek bir ses çıkarıyor ve sallanıyor. Bu, şu anki çektiğim videodaki en az ses ve sallanma olan durumdur. Daha önce yetkili servisi çağırıp kontrol ettirdim, ancak gelip sadece ayakları kontrol edip ayrıldılar. Herhangi bir işlem yapılmadı ve herhangi bir servis tamir tutanağı da tutulmadı. Ürün garantili olup garantisi halen devam etmektedir. Bir an önce bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bu da 2. Videosudur makinenin. Hala arızası devam etmektedir.

29 Nisan 2024 15:52 (Şikayetten 17 saat sonra)

Beko Çamaşır Makinesi Sürekli Sorun Çıkarıyor

Aytaç
08 Ağustos 2023 21:34
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makisi Aşırı Gürültülü Ve Yürüyor

Ebru
20 Mayıs 2024 05:59
Beko Çamaşır Makisi Aşırı Gürültülü Ve Yürüyor
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kötü Ürün Çamaşır Makinesi Hüsran

Ayşe
02 Şubat 2024 02:29

Beko Çamaşır Makinesi Gürültü Çalışıyor. Şirket Çözüm Bulamıyor.

Muhammed
27 Ağustos 2024 10:44