Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makisi Aşırı Gürültülü Ve Yürüyor

Beko Çamaşır Makisi Aşırı Gürültülü Ve Yürüyor
20 Mayıs 2024 05:59

Beko marka çamaşır makinem için 4 kez servis çağırdım. En son gelen servis, her şeyini değiştirmesine rağmen makinem düzelmedi. Aksine, ses devam ediyor ve makinem gürültülü bir şekilde yürümeye devam ediyor. Ürünü aldığım firmadan değişim talep ediyorum. Garantili bir üründe ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Eğer çözüm bulunursa memnun olurum.

31 Mayıs 2024 14:27

Makinem gurultulu ses yapıyor diye servis çağırdım makinem hala o ses geçmedi tiktik diye videosunuda atacağım makinem bir çözüm bulunsun rica ediyorum o sesin çıkması normal değil çamaşır makinesi Beko markasi ya da değişim rica ediyorum parça değişimi olduğu halde düzelmedi

20 Mayıs 2024 10:21 (Şikayetten 4 saat sonra)
29 Mayıs 2024 22:52

Makinemin gurultulu çalışıyor hala ve başka sorunda ortaya çıktı makinem değişim istiyorum 3 tane parça değişimi oldu ama hala sorun devam ediyor lütfen rica ediyorum yardımcı olunuz mağdur oluyorum

29 Mayıs 2024 22:52

Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
18 Mart 2024 04:41

Selma
04 Mart 2024 22:49
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
12 Ocak 2024 20:52
Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Beko Makinenin Değişmesini İstiyorum

Suleyman
19 Ocak 2024 20:45
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
03 Aralık 2023 14:24