Ece sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinem Ses Çıkartıyor

30 Mart 2024 12:42

Üç hafta önce aldığım çamaşır makinesi yerinden oynayarak çalışıyor. Bu durumu bayisine şikayet ettiğimde, herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Bundan önce yetkili servisi arayarak makinenin kontrol edilmesini talep etmiştim. Onlar da ürünlerini savunarak herhangi bir yanıt vermediler. Ödediğim paranın karşılığını almak istiyorum.

16 Nisan 2024 18:58

1 ay önce aldığım Beko çamaşır makinem ciddi bir şekilde sallanarak üzerindeki eşyaları bile düşürüyor. Bunu yaklaşık 2 hafta önce görsel olarak şikayet ettiğimde daha önce gelen yetkili servisi gönderdiler. Gelen kişiler makineyi gördüklerinde biz buna daha önce bakmıştık yapabileceğimiz bir şey yok bölge bayiye iletelim diyerek gittiler. 1 hafta bekledik fakat hiçbir dönüş yapılmadı. Tekrardan yetkili servis gönderilmesini istemiyorum ben paramın hakkını ve gereğin bir an önce yapılmasını istiyorum.

30 Mart 2024 13:00 (Şikayetten 17 dakika sonra)
16 Nisan 2024 19:23

Yetkili servis geldiğinde bizim yapabileceğimiz bir şey yok bölge bayiye bildirelim diyerek gittiler. 2 hafta beklememize rağmen geri dönüş yapılmadı. Sorun bir an önce çözülsün artık

Beko Çamaşır Makinesi Aşırı Sallanma Ve Gürültülü.

Nuri
28 Nisan 2024 22:47
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ve Servisi Artık Bıktırdı

Hüseyin
12 Mart 2024 16:56

Büşra
12 Aralık 2023 08:53
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
21 Ocak 2025 16:56
"Merhabalar ben Zeynep Çakır çamaşır makinemle ilgili sıkıntılar yaşadığı müşteri temsilci aracılığı ile hallettim teşekkür ederim Çok güzel ilgilendiler ❤️"

Ufukcan
21 Ekim 2024 12:02