Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2023 00:46
05 Mayıs 2023 20:42

Ben kendi aldığım üründen istiyorum ilk ürünümden daha 1 hafta olmadı geleli

08 Mayıs 2023 11:40 (Şikayetten 1 gün sonra)
16 Mayıs 2023 21:53
Beko Buzlanma Yapıyor Yeni Ürün!

Ürünüm yeni geldi 5. Günde buzlanma yapmaya geldi servis geldi içine cihaz koydular ölçüm için size geri dönüş yapacağız dediler halen dönüş yazılmadı bana ayıplı ürün gönderdiniz daha 5. Günde size bildirmeme rağmen dönüş yapmadınız 15 gün oldunayrıca alt sebzelik ürünleri çabuk bozuyor ve memnun değilim üst kapaklı ürün istemediğim halde şikayetimden dolayı üst buzluklu dolap verdiniz ben alttan buzluklu dolap istiyorum değişimim bir an önce alttan donduruculu bir modelinizle değişimini istiyorum üstten dondurucududa aynı şikayetlerim var

17 Mayıs 2023 20:21
Beko Buzlanma Yapıyor Yeni Ürün!

Servisiniz şikayetim üzerine gelmiştir dolabı temizleyip cihazı yerleştirdiler 2 gün sonra cihazı almaya geldiler ve temizledikten sonra tekrar buzlanma yapmaktadır ayrıca alt sebzelik ve kahvaltılık bölümünde ürünler çok çabuk bozulmaktadır şikayetim üzerine dolap daha yenidir ve ayıplı ürün gönderilmiştir ürün üstten dondurucuyu da denemiş olup aynı şikayetleri almamdan dolayı alt dondurucu dolap ile değişimini talep ediyorum henüz 5 günde buzlanma olduğu için değişim hakkımı kullanmak istiyorum Beko yetkililerine duyurulur

Beko Kategorileri