Semra sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabımı Değişmelerini İstiyorum

04 Mart 2024 23:10

Merhaba, Beko marka bir buzdolabı satın aldık. 22 gün önce, çalıştığımız için oğlum ürünü teslim aldı. Daha sonra temizlik yaparken, buzdolabının ezildiğini fark ettim. Servisi aradık ancak gelmediler. Durumu video ile kaydedip gönderdik; ancak, 'bir şey yapamayız, ancak garanti süresini uzatabiliriz' şeklinde bir yanıt aldık. Ben yeni bir ürün almışken, bu durumu neden kabul edeyim? Tekrar iletişime geçtiklerinde gelip ilgileneceklerini söylediler. Fakat daha sonra tekrar arayıp, 'gelmemize gerek yok, değişim yapılmayacak' dediler. Bu durum bizi mağdur etti. Beko'ya olan şikayetimizi belirtmek istiyorum. Satış öncesinde gösterilen ilgi, parayı aldıktan sonra tamamen kayboluyor ve müşteri olarak dikkate alınmıyoruz.

05 Mart 2024 15:35 (Şikayetten 16 saat sonra)
05 Mart 2024 16:01

Merhaba aradılar dedikleri kelime değişim olmaz mış aradan çok geçmiş 29 Ocak da eve geldi 18 şubatta fark edip aradım çok geçmiş sanki aylar yıllar olmuş gibi üstünden atıyorlar asla bir daha Beko markadan alınmaz

05 Mart 2024 17:15

Hiçbir gelişme yok yaptıkları tek şey arayıp değişim yok bir daha asla Beko dan almam aldırmam

17 Nisan 2024 16:09

Merhaba degişşm olacağını söylediler nisan ayı ilk haftası olabileceğini söylediler misan bitecek halen aramadılar aradık kaç kere dönüş yapacakları nı söylediler halen aramadılar

27 Mayıs 2024 17:56

Merhaba değişim yapılacağını söylediler benim dolabımdan ellerinde yokmuş nisan ayından üretim olacak dediler bu mayıs bitiyor daha olmamış. Üretim bekletiyorlar bir de üretim olmayabilir diyorlar bunlar önceden üretilecek dediler sonra olmayabilir diyorlar biz böyle müşteri mağdur edildiğini Beko da gördük aylardır bir sonuç ulaştırmadılar kimse ye tavsiye etmiyorum

20 Eylül 2024 17:45

Bir sene olacak değişim yapacaklar ama daha buzdolabı gelmedi ürünü bulun biz mağazayla anlaşıp size teslim edelim dediler bulduk söyledik bu sefer mağazada satılmış dediler ve benim dolabımdan o mağazada 3 tane vardı bu da yalan kandırıyorlar milleti hiçbir ilgilenmek yok rezillik

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
20 Kasım 2023 13:30
Batin sonuçtan hiç memnun değil

Batin
23 Şubat 2024 21:47
Beko Buzluk Bölmesinin Buzlama Sorunu
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
06 Temmuz 2023 14:29
Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Hanifi
16 Aralık 2023 01:38