Sevgi sonucu yetersiz buldu

Sevgi
10 Şubat 2024 18:50

Merhabalar, 2019 model 683620 seri numaralı kombi tipi buzdolabımın, iki yıl önce derin dondurucu kısmı bozuldu ve parça değişimi yapıldı. Bu yıl 25 Ocak'ta üst kısmı soğutmamaya başladı ve servis geldi. 7 Ocak'ta yine aynı sorunla karşılaştım ve 9 Ocak'ta yeniden servis hizmeti aldım. Buzdolabımın üst kısmı üç gün boyunca soğutmadığı için içindeki malzemeler bozuldu. Garanti kapsamında olduğu için değişim yapılacağı söylendi ve acil durum için emanet bir buzdolabı talep ettim. Gece yarısı derin dondurucu kısmı da bozuldu ve içindeki etlerin hepsi ziyan oldu; evde çok kötü bir koku oluştu. 'Geri dönüş yapacağız' denildi ancak hala aranmadım. Hem İstanbul'daki hem de Eskişehir'deki evimde yıllardır Beko marka ürünlerini kullanıyorum ve istikrarlı bir müşteriyim. Bu şekilde mağdur edilmek gerçekten üzücü. Maddi olarak büyük zarara uğradım. Bana ya aynı modeli ya da bir üst model buzdolabını göndermeleri gerekirken, ısrarla alt model bir buzdolabı öneriyorlar. Bunu asla kabul etmiyorum ve zor durumda olduğum için acilen emanet bir buzdolabı göndermelerini istiyorum. Çağrıma hiçbir şekilde dönüş yapılmadı ve hukuki yollara başvurarak haklarımı arayacağım. Hiç kimseyi mağdur etmeye çalışmanız, kurumsal bir firmaya yakışmıyor. Yerli ürünleri tercih ederek kendi üreticimizi desteklemek istiyorum ancak bu yaşananlar hoş değil. Hangi ürününüzü alırsam alayım, o dönemin en iyi modelini tercih ediyorum. Şimdi ise değişimde alt model bir ürün gönderme çabası hiç hoş değil. Buzdolabı çok acil bir ihtiyaç ve beni zor bir durumda bıraktınız. Videoda buzluk kısmında atmak zorunda kaldığım ürünlerin bir kısmını ve bir gün öncesinde üst kısmındaki tüm yiyecekleri çöpe attığımı belirtmek istiyorum. Eğer geri dönüş yapılmayacağını bilseydim, en baştan video kaydı alırdım. İnanılmaz bir zarar içindeyim.

11 Şubat 2024 13:13 (Şikayetten 18 saat sonra)

Birol
23 Ağustos 2025 18:08
İlkay sonucu yetersiz buldu

İlkay
21 Temmuz 2025 11:46
Helin sonuçtan hiç memnun değil

Beş Yıllık Buzdolabı Gazı Bitti Kullanamıyorum Üretici Hatası Mağduriyeti

Helin
18 Haziran 2025 11:00
Turan sonuçtan hiç memnun değil

Turan
09 Haziran 2025 11:29
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
03 Haziran 2025 11:03