Isa sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Soğutmuyor Bıktım Yepyeni Dolap Çalışmıyor

Isa
22 Haziran 2024 19:56

Beko marka buzdolabı aldım. Gelibolu'da garanti başladıktan sonra 2 yıl hiç kullanmadım, bir yıl falan kullandım. Dolap soğutmamaya başladı. Beko yetkili servisini aradım, sihirli tornavidayla motorun ve sensörün bozuk olduğunu hemen anladılar. 11.000 TL masraf istediler. Tabii çok pahalı. 1 yıllık dolap nasıl bozulur dediysem de olmadı. 400 TL servis ücretini ödedik. Beko çağrı merkezini aradım. Hemen 10 yıl motor garantisi ne oldu dediğimde, sizin ürün aldığınız tarihte 10 yıl motor garantisi yok dediler. Şaka gibi. Alma kardeşim, Beko alma. Beni de uyardılar, dinlemedim. Hadi benim durumum var, çoktan yeni dolap siparişi verdim bile, başka marka. Yazık, emekli asgari ücretli ancak Beko pişmanlık.

30 Haziran 2024 23:23

Hala hikaye anlatıyorlar

30 Haziran 2024 23:21

Beko buz dolapları maalesef garanti suresince çalışabiliyor alırken ona göre alın derim zira adı üstünde dayanıklı tüketim malları 10 yıl motor garantisi hikaye ben yandım sen yanma 10 yıl motor garantili diye satıyorlar ama sonra o modelde garanti yok deyip insan aldatıyorlar

beko-buzdolabi-sogutmuyor-biktim-yepyeni-dolap-calismiyor-1.jpg
23 Haziran 2024 18:52 (Şikayetten 22 saat sonra)

Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Ugur
20 Ağustos 2024 10:07
Nurten sonuçtan memnun

Orijinal Beko Yetkili Servis Çalışan Dolabı Bozdu 2 Aydır Mağduruz

Nurten
05 Haziran 2024 21:18
"Ücret farkı ödedik yeni dolap gönderdiler. Teşekkür ederim. Temennim bu da 7 yılda bozulmasın, her birkaç yılda bir dolap alamam. İnşallah bu barı dayanır. Beko'ya marka olarak güvenilir diye alışveriş yapıyoruz güvenimiz boşa çıkmasın lütfen"
Orijinal Beko Yetkili Servis Çalışan Dolabı Bozdu 2 Aydır Mağduruz
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
19 Ekim 2024 09:59
Ceylan sonuçtan çok memnun

Ceylan
25 Temmuz 2024 18:57
"Teşekkürler Beko müşteri temsilcileri çok teşekkürler"

Beko Buzdolabında Bitmeyen Sorunlar

Muhammed