Osman sonuçtan memnun

Beko Buzdolabı Cam Raf Problemi

Beko Buzdolabı Cam Raf Problemi
13 Ekim 2023 14:52
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Cam raflar değiştirildi. Teşekkürler”

Beko buzdolabı cam rafı yan plastik koruması var. Bu plastik kırıldı. Yetkili servis geldi. Bu cam rafın etrafındaki plastik aksam garanti kapsamında değilmiş. Buzdolabı satarken neden bu parçanın garanti kapsam dışında kaldığını satın alan kişiye bilgi vermiyorsunuz. Bu mudur Ey Beko! Satana kadar onlarca takla atin reklam verin ama bu parçalar garantide değil demeyin tüketiciye. Hadi yahu :)

29 Aralık 2023 12:56

Beko buzdolabı 5veya 6 ay evvel alındı. Cam rafları var, bu cam rafları tutan plastik koruması var, Bu plastik koruması kendi kendine kırıldı. Hem de 2 adet cam rafın etrafında ayrı ayrı. Yetkili servis bu plastik korumanın hiçbir şekilde satılırken de garanti verilmediğini söyledi. Eee dolabı satarken 2 yıl garanti diyorsunuz. Bu parça madem ayıplı ürün, satarken neden tüketiciye garanti kapsam dışı demiyorsunuz. Az dürüst olun yahu

Ek
Ek
14 Ekim 2023 15:05 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Ekim 2023 16:01

Beni vallahi arayıp ücretli parça değişimi diyorsunuz çok komiksiniz, Tüketici Hakem Heyeti'ne götürelim. Onlar karar versin :) bu arada değişim paralı olunca yeni değişen parçada garanti kapsamı dışında imiş ne komik değil mi:)

11 Şubat 2024 18:55

Cam raflar değiştirildi. Teşekkürler

Yesilkaya sonuçtan hiç memnun değil

Yesilkaya
25 Haziran 2024 23:20
Beko Buzdolabı Raf Kırılması
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
12 Temmuz 2023 18:22
Beko Buzdolabı Kapağın İç Kısmı Çatladı Gövde Garantisi Değişmiyor
Acar sonuçtan hiç memnun değil

Acar
02 Eylül 2023 10:59