Yesilkaya sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 23:20

28 Haziran 2024 18:36

Beko marka bir buzdolabımız mevcut. Bu ürünü alırken ayrıca ek garanti hizmeti satın aldık. Buzdolabının raf çekmece kısmı kırılmıştır. Bu raf kısmı için garantiden değişmesi için yetkili servis ve müşteri hizmetleri ile görüştük fakat garanti kapsamında olmadığı söylendi. Garanti niçin var? Beko pişmanlık mı demek lazım? Ürünün arkasında durmayan firma mı olur? Ayrıca teknik servis bölge sorumlusu lütfeder gibi konuluyor

28 Haziran 2024 18:34

Mail atıldı iletişim bilgilerim yokmuş firmayı aradım şikayetinizi tekrardan paylaşın diyor

26 Haziran 2024 18:58 (Şikayetten 19 saat sonra)
26 Haziran 2024 19:29

Firmanızla en az 10 kere iletişime geçtim sorun hala devam ediyor

27 Haziran 2024 23:13

Firma dikkate alıp hala cevap vermedi buradan dönüş yapacağız deyip insanların aklıyla neden oynuyorsunuz Beko gibi dünya devi bir firmaya yakışıyor mu müşterisini dikkate almayan ürünün arkasında durmayan firma mı olur

04 Temmuz 2024 18:35

Beko iletişime geçtiler ürünün garantisi olduğunu fakat kırılmaların ve plastik malzemelerin garanti kapsamında olmadığı söylendi bilerek kim zarar verir malına bana ek garanti satılmış satan personel ürünün tamamının garanti kapsamında olduğunu söyledi ama görünen o ki sadece satmak için öyle söylendiği garanti belgesinde neden yazmıyor şu ürün garanti kapsamında şu ürün garanti kapsamı dışında insanları yanıltıyor başka hiçbir şey değil Beko - Arçelik pişmanlıkmış

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 22:56
Buse sonuçtan memnun

Buse
08 Eylül 2023 15:37
"Müşteri temsilcinizden yetkili servisinde mağaza sorumlularınıza kadar hiçbir çalışanınız üslup konusunda ve müşteriyle iletisim konusunda bilgili değil ne yazık ki. Teşekkürler..."
Acar sonuçtan hiç memnun değil

Acar
02 Eylül 2023 10:59
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
12 Temmuz 2023 18:22