Nurcan sonuçtan çok memnun

Beko Bulaşık Makinesi: Sürekli Arıza Ve Çözüm Beklentisi

23 Aralık 2024 11:02
Nurcan'ın Teşekkür Mesajı
“Benim bu sorunum yaptığım şikayetler sonucunda yeni ürün değişimi yapılarak giderildi, Beko markası en hızlı şekilde sorunumu çözdü gerçekten teşekkür ediyorum Beko ya”

Beko 4044 bulaşık makinesi sorunum. Bulaşık makinesini Kasım 2023 yılında aldım, Ekim 2024 yılında E01 hata kodu verdi, ilk kez bir cihazın kendi kendine kapattığım halde çalıştığına şahit oldum, fişini çektim, öyle sustu, müşteri hizmetleri servis gönderdi. Kontrol sağlandı, bir şey yok denildi, sonra yıkama yapınca tekrar E01 kodu verdi. Bu kez fişi çekmedim, geldi, gördü. Baktılar, servise götürüp 3 parçasını değiştireceğiz dediler. Daha sonra aldılar, cumartesi öğlenden sonra ve pazartesi günü öğlen olmadan hazır bulaşık makinesi dediler. Ben de bir inceleyin, düzgün olsun, iyi bakılsın dedim, sonra makine geldi. Bulaşık yıkadım, tabanı köpük içinde, çekmiyor taban ve bulaşıklarda köpük var. Ben bu esnada deterjanı da değiştirdim iyi gelir diye ama cihaz bozuk, ne yapsam boşmuş. Bir hafta geçince tekrar çalıştırdım, yıkama yaptırdım. Tabanı su içinde, servis gelip gördü. Bir parça daha değişecek dedi, şimdi soruyorum haftada sadece bir kere çalışan ve bir yıl olmadan bozulan 3 parçası değişmiş, daha da parça değişecek olan bu makineyi Beko'yu üreten insanlar kullanmak ister miydi? Ben bu makineyi istemiyorum artık, belli ki üretim hatası. Ben Beko'dan zengin değilim. Ürünün yenisi ile değişimini istiyorum. Benim ürünüm 6 yıl garantili, ben 2 aydır bulaşık makinesi tamirini yaptıramadım, denensin öyle gönderin dediğim halde kontrol edilmeden bana geldi. 13 Ekim'de servis kaydı var, Aralık 23'teyim, sorunumu çözemediler. Beko markasından bana sattığı makineyi alıp yenisini vermesini bekliyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayet edeceğim, böyle bir şey olmaz. (Bir de makineye deterjan koymadığım halde yıkama yapınca bile tabanda köpükler oluyor. Bu da çok ilginç ama inanın gerçek.)

23 Aralık 2024 14:53 (Şikayetten 3 saat sonra)
26 Aralık 2024 14:25

Burda derdimi anlattım ama bir Allah'IN kulu beni aramadı. Bununla ilgili Beko markası ilgilenmiyor

19 Mart 2025 20:48

Yiğit
Yiğit

Nurcan hanım elinizdeki tüm belgeleriyle mahkemeye verin parasına bakmayın kanuna göre kusurlu mal satmaktan size sıfırını vermek zorunda kalacaklar avukatınız ile görüşün sıfır cihazın parçası değişmez değişiyorsa üretimden kusurludur ve kanuna göre değişmesi gerekir verin mahkemeye bunlarla uğraşmayın kuş kadar olmayan bir şeyleri ile akıl oyunu oynadıklarını zannediyorlar zaman aşımı yapmayın dosyayı açın

Beko Bulaşık Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Saliha