İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Beko Bahçelievler Ve Güngören Yetkili Servis

Beko Bahçelievler Ve Güngören Yetkili Servis
İlyas
06 Temmuz 2023 13:14

Bahçelievler Beko servisine randevu oluşturdum buzdolabı arızası için çalışan biriyim her zaman evde olamıyorum ona göre randevu tarihi aldım o gün geldiler 1 ay önce size Güngören servisi bakmış (motor arızası garanti dişi ücreti ödendi) biz onlara yönlendirelim dediler. Gidiş o gidiş çağrı merkezini 4 defa aradım bos dolaptaki her şey bozuldu

31 Temmuz 2023 10:52

Beko yetkili servis şikayetim hala sürüyor tam bir rezillik 2 ay oldu buzdolabımı hala gelip yapacaklar her randevu saati geldiğinde bir bahane randevu saatlerine riayet etmiyorlar çalışan insanım her zaman müsait olamıyorum büyük mağdurluk yaşıyorum bu konuda bıktım yaz gününde her şeyimiz çöpe gitti zaten her şeyim evde Beko artık bu saatten sonra bu markaya yaklaşmam

Ek
31 Temmuz 2023 10:51

Ek
06 Temmuz 2023 14:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
26 Haziran 2024 11:44
Beko Mağdur Ediyor Malının Arkasında Durmuyor
Beko Mağdur Ediyor Malının Arkasında Durmuyor
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
19 Ağustos 2025 15:32
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Tamir Edilemeyen Beko Buzdolabı

Ramazan
01 Temmuz 2024 13:47
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Yıldız
10 Ağustos 2023 16:36