Beko Arçelik Müşteri Memnuniyeti Eskiden Varmış

27 Eylül 2023 16:371.783
Bekir'in Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Beko marka buzdolabı aldım, aldığım akşam dolapta farklı bir ses olduğunu fark ettim sürekli kulak çınlaması gibi bir ses var ve iade veya değişimi talebinde bulundum. 3 defa servis geldi. Sesin etiket değerlerinde olduğunu söylediler.
Ses ölçüm cihazı doğrumu ölçüyor o belli değil tabii ki kalibrasyon vs. Yok. Kanunen hakkım olan iade sürecini geçirmemek için aradığımı söyledim ve bu hakkımı kullanmak istediğimi söyledim ve bekliyorum. Artık oda olmazsa kanunen tüm haklarımız arayarak uzunda sürse iade işlemini gerçekleştireceğim.

28 Eylül 2023 15:01 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

3 Ekim 2023 09:55

Teşekkürler

Turgut
Turgut
Şikayeti Çözüldü
2 Ocak 2024 01:28

28.12.2023 tarihinde aynı modelden ben de dolap aldım. Aynı sorun benim dolabımda da var. Sorun nasıl çözüldü acaba? Neden kaynaklanıyormuş?

Oktay
Oktay
Benzer Şikayeti Var
16 Ekim 2023 20:51

Bekir bey aynı sıkıntı bende de olmaya başladı o ses buzdolabına dokununca azalıyor aynı sizinki gibi daha buzdolabımı alalı iki hafta oldu sizin buzdolabınıza nasıl bir çözüm sağlandı bu konuda acaba?

Beko Pişmanlıktır Müşteri Memnuniyeti Sıfır

Bahar
Bahar
29 Ocak 2024 09:291.882

Beko marka buzdolabından memnun değilim. Dört ay önce aldığım buzdolabı geldiği andan itibaren tuhaf sesler çıkarmaya ...

1 Destek

Beko Buzdolabı Kronik Soğutma Sorunu

Seçkin
Seçkin
31 Temmuz 2024 15:143.835

Sahibi olduğum Beko marka buzdolabım aldığım günden beri belirli aralıklarla bozuluyor ve soğutmuyor. Daha önce yetkili...

2 Destek

Beko Değişim Ya Da İade

Melike
Melike
27 Ağustos 2023 15:30968

"Teşekkürler"

Tümünü Gör
Beko Sorunlu Parçanın Değişimi Yapılsın!

Beko SorunluParçanın Değişimi Yapılsın!

Cengiz
Beko Ayıplı Ürünü Teknik Ekibin Kabul Etmesine Rağmen Kabul Etmiyor!

Beko Ayıplı ÜrünüTeknik Ekibin Kabul Etmesine Rağmen Kabul Etmiyor!

İbrahim
Beko Servisin Bilinçsizliği

Beko ServisinBilinçsizliği

Nazan
Beko Çözüm Bulunamayan Buzdolabı

Beko ÇözümBulunamayan Buzdolabı

Eda
Beko Buzdolabı Cam Kapak Renk Farklılığı (Sararması)

Beko BuzdolabıCam Kapak Renk Farklılığı (Sararması)

Gizem
Beko Buzdolabı Buzlanma Sorunu