Beko-ARÇELİK Mağdur Ediyor

Aydın
16 Ağustos 2024 09:47

Yaklaşık 3 ay önce iş yerimiz için Beko marka klima aldık. Klima arıza verdi. Çalışmıyor. Servis kaydı açtık 20 gün sonrasına randevu verildi. Uzun bir süre dediğimizde ise yapacak bir şey yok şeklinde cevap aldık. Daha sonra iş yerimize geldiler gazı bitmiş yanımızda gaz yok dedi Küçükyalı Beko servisi madem gaz yok neden geldin? Neyse 2 gün sonra geleceğiz dediler geldiler bu sefer gaz bastılar faka sıfır kurulumda hata var gaz ondan bitmiş dediler (ürünü kuran da kendileri yetkili servis sıfır klima aldık garantili olsun diye pişman olduk) Neyse 2 gün sonra yine gaz bitti tekrar kayıt açtık yine geldiler tekrar gaz bastılar kendilerine bu işte bir sıkıntı olduğunu söyledik fakat doğru düzgün cevap bile vermedin kaçar gibi iş yerimizden kaçıp gittiler. Bu sabah yine geldik yine gaz bitmiş ve klima çalışmıyor. Resmen dalga geçiyorlar. Asla ve asla Beko-ARÇELİK kesinlikle klima veya farklı bir ürün almamak lazım. Ne genel müdürlükleri ne de Küçükyalı Beko servisi çözüm bulmadı ilgilenmedi sorunumuzu çözmedi. Sıfır garantili bir klima almamıza rağmen pişmanlık yaşadık. Burası iş yeri ve müşterilerimiz geliyor bu sıcak günlerde müşterilerimiz iş yerinde oturamıyor ve kaçıp gidiyor, bundan dolayı bir sürü maddi kaybımız var klimanın acil değiştirilmesi veya iade alınması ayrıca oluşan maddi kaybımızı talep ediyoruz. Aynı zaman en kısa sürede tarafıma ulaşılamaz ise gerekli hukuki yollara da ayrıca başvuracağız!

16 Ağustos 2024 16:00 (Şikayetten 6 saat sonra)

Kesinlikle marka diye adı altında ben de buzdolabı aldım yaşadığım mağduriyet anlatılamaz özellikle servisler bir şeyden anladıkları yok saçma sapan cevaplar vererek tüketiciyi yıpratıyor. Kesinlikle Beko marka bugünden sonra önermiyorum aldığım ürün tüketici hatası olmamasına rağmen tüketiciye mal ediliyor. Garantili ürünüm değişecek diye ödeme bana çıkarıyorlar. Aynı ürünü alacak olursam niye para veriyorum garanti ne işe yarıyor.

Durmuş
15 Temmuz 2024 22:48
Tüketici Şikayet Beko Klima Sıfır Ürün Şikayet
Tüketici Şikayet Beko Klima Sıfır Ürün Şikayet
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
14 Temmuz 2023 09:02