Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ankastre Ocak Camı Bomba Gibi Patladı

Beko Ankastre Ocak Camı Bomba Gibi Patladı
24 Ağustos 2024 14:47

Beko ankastre ocak üstünde çaydanlık varken camı patladı. Tüm mutfak cam parçalarıyla doldu. O an mutfakta kimsenin olmamasından dolayı cana zarar gelmedi. Fakat sonrasında Beko servisini çağırdığımızda garantisi devam etmesine rağmen fabrikalarından bilgi almaları gerektiği söylendi. 3.600₺ cam + 500₺ servis ücreti istendi sadece camın değişimi için. Ayrıca ocağın yeni alınmasına rağmen kısa sürede üstündeki tuşlar bozulmuş, gelen ekip tuşlar için tüm ocağı kaldırmış ve yerinden oynatmıştır. Beko servisi bir önceki şikayetimizden dolayı 1 kere çaldırıp kapatıyor. Daha açmadan kapanıyor. Geri de arayamıyoruz. Evimizdeki mikrodalgadan çamaşır kurutmaya kadar tüm cihazlar Beko-Arçelik iken bir dahaki hiçbir ürünümüz sizden olmayacak.

26 Ağustos 2024 12:55

Beko Marka ocağımızın camı patladı. Öncesinde kronik sıkıntıları yüzünden defalarca servis yerinden çıkardı taktı. Şikayet yazdığımız için bizimle iletişime geçtiler fakat zaten şikayetimiz 3600₺cam+500₺ servis ücreti istenmesiydi. Suçumuz olmayan bir patlama için neden ücret ödeyelim? Bunun için şikayet yazıyoruz bizi aradıklarında tekrar fiyat söylüyorlar yapmak için. Beko gerçekten iletişime geçtik yazmak için yazan öylesine arayan kesinlikle çözüm üretmeyen bir marka evimizdeki tüm aletlerin Beko olmasına rağmen bu olaydan sonra kesinlikle tercih etmeyeceğiz.

1724666023381.img-1135.jpg
24 Ağustos 2024 16:25 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Ağustos 2024 18:29

Bizimle iletişime falan geçmiyorsunuz 1 kere çaldırıp kapatıyorsunuz biz daha telefona dokunamadan kapatıyorsunuz telefonu

26 Ağustos 2024 12:58

İletişime geçildi bizim hatamızın olmamasına rağmen bizi arayanlar tekrar tekrar ücret talep ettiler hiçbir şekilde yardımcı olunmadı

Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Aytekin
15 Ağustos 2024 21:10

Ömer
23 Haziran 2024 22:56
Beko Marka Ankastre Ocak Camı Çizilmesi!
Durgadin sonuçtan hiç memnun değil

Durgadin
10 Ekim 2023 09:16