Beko Ankastre Fırında Boyası Dökülüyor

Aynur
02 Ağustos 2023 00:14

6 ay önce Beko'dan ankastre fırın aldım ve 1 kullanımda fırının alt tabakasında kabarma oluştu. 1 ay sonra değişim yapıldı. Şimdi fırının üst tablasının olduğu yer ızgarasının soyulma var ve boyaları dökülüyor. Yemek yapamıyorum çünkü içine dökülüyor. Servis geldi. Fotoğrafladı gitti 2 gün sonra bana dönüş yapıldığında kullanıcı hatası yapabileceğimiz bir şey yok diye ilgisizce baslarından savdılar. Bir fotoğraftan nasıl kullanıcı hatası olduğunu anladınız. Kimyasal herhangi bir madde değmedi kabul etmiyorum. Fırını alıp incelemeden baslarından savıyorlar. Bin pişmanım kı Beko yu tercih ettiğim ürünü satana kadar. Ankastre fırının 3 yıl garantisi var. Ama hiçbir şey garanti kapsamına girmiyor nasıl bir işletme anlayamadım. Tüketici Hakları'na gidip gerekli işlemleri başlatacağım.

02 Ağustos 2023 00:08

Beko'dan 6 ay önce beyaz eşyalarımı komple yeniledim buzdolabım hariç. Ankastre fırın ilk kullanımda alt tabanı kabardı ve 1 ay sonra değişim yapıldı. 5 ay sonra fırının iç ızgarasının üst tabakasında boyasında dökülmeler oluştu ve yüzeyinde soyulmalar oluştu. Servis geldi fotoğrafladı gitti 2 gün sonra dönüş yapıldı. Kullanıcı hatası yapacak bir şeyimiz yok denildi. Kimyasal madde kullanıldığını iddia edildi. Fakat ben ankastre fırının üst ızgarasının olduğu yere elim bile ulaşmıyorken nasıl kimyasal sürebilirim. Resmen basınızdan savıyorsunuz. Kesinlikle kabul etmiyorum herhangi bir kimyasal madde sıkmadım. Ürünü alıp götürün inceleyin diyorum bunu da kabul etmiyorlar. Ürünün 3 yıl garantisi var ama hiçbir şey garanti kapsamına girmiyor. Bu nasıl bir firma anlayamadım. O kadar pişmanım. Bir de benimle dalga geçer gibi genel müdürlükten arıyoruz deyip. Fiyatta indirim istiyormuşum parça değişimi için diye arıyorlar. Benim almış olduğum ürün zaten 3 yıl garantiliyse ben neden bir de ücret ödemek zorunda kalıyorum. Tüketici Hakları'na gidip başvurumu yapacağım...

Ek
Ek
02 Ağustos 2023 19:34 (Şikayetten 19 saat sonra)
Aynur
03 Ağustos 2023 00:54

Maalesef çözüm odaklı çalışmıyorsunuz. Beko'dan dönüş yapıldı fakat aynı şeyler tekrar ediliyor. Kullanıcı hatası neye göre çekilen bir fotodan nasıl kullanıcı hatası olduğunu anlıyorsunuz. Cihazı alıp incelemeden başınızdan savıyorsunuz. Koskoca Beko firmasından bunu beklemiyordum açıkçası. Haklarımı arayacağım.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
22 Temmuz 2023 13:39
Ahmet sonuçtan çok memnun

Beko Ankastre Fırın Kabuk Atma Sorunu

Ahmet
10 Nisan 12:01
"Hemen dönüş sağlandı ücretsiz parça değişimi yapılacak genel merkezdeki Eda hanıma çözüm konusunda ki yardımları için çok teşekkür ederim"

Beko Bozuk Ankastre Fırın

Gül
17 Eylül 2023 23:18
Ebru sonuçtan memnun

Ebru
05 Temmuz 2024 17:27
Beko Ankastre Fırın Sorunu (bfc 631)
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
10 Ocak 2024 14:03