Beko 9520 Kex A+++ Buzdolabı

Murat
09 Temmuz 2023 04:02

Beko 9520 kex a+++
Sn.-t
Marka ve sınıfı buzdolabı 2021 de aldım ve ürün den farklı sesler ara sıra yapmaya başladı ve kurban bayramında kestiğim kurban etlerini dolaba koymuştum ve 03.07.2023 tarih itibariyle köyüme gittim ve 08.07.2023 tarih itibariyle evime geri döndüm ki dolap tan aldığım gida sebze bakliyat kurban da kestiğim et dahil olmak üzere her şey koku yapmış bir halde karşılaştım. Mutfak da yerler ve halim dahi kan ve gıdadan çıkan Sıvıyla evi koku almıştı ve tüm ürünlerim çöp oldu ve ben bu sorunun inşallah çözülmesini ve tüm zararımın karşılanmasını talep ettim inşallah yardımcı olur. Koş koca Beko bayisi olarak. Siz sz olun yeni evlenen ve yeni beyaz eşya almak isteyenler Beko almayı n biraz daha fazla para verin. Gidin Bosch marka alin hepsinden iyi ve bu şekilde mağdur olmayan tavsiyemdir

18 Temmuz 2023 18:00

Artvin Şavşat Beko bayisinden 2021 yılında 6 parça beyaz eşya ürünü aldım. (buzdolabı ankastre set fırın ocak aspiratör çamaşır makinesi bulaşık makinesi) ürünlerimin henüz garantisi bitmeden çamaşır makinem arıza verdi. Uzun uğraşlar sonucu yeni makine teslimi gerçekleştirdiler. Şimdi de aynı sıkıntıyı buzdolabımda yaşıyorum sıkıntımı belirttiğim halde ne Artvin bölge yetkilisi ne de ürünü satın aldığım yer benim sorunumla ilgilenmediler aksine neredeyse suçlu beni ilan ettiler yeni evlenecek ya da yeni ürün alacak ürününü değiştirecek kişilere şiddetle tavsiyemdir kesinlikle Beko'nun hiçbir ürününü satın alıp paralarını çöpe atmasınlar ben çok pişman oldum ürünlerimin hepsini değişip farklı firmalardan alacağım bir daha da Beko almak mı asla!

10 Temmuz 2023 19:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Bilal sonuçtan memnun

Bilal
07 Ağustos 2024 14:49
"Uzun uğraşlar sonucu değişim yapıldı. Teşekkür ederiz."

Bayram
24 Mayıs 2023 16:57
Onur sonuçtan çok memnun

Onur
19 Ekim 2024 11:51
"Beko ya teşekkür ederim. Evet çok fazla uğraştırdı ilk başta ama buraya şikayetimi yazdığımda geri dönüş yapan yetkililer sayesinde sonu güzel bitti. Emeği geçen herkese teşekkürler"

Hüseyin
18 Şubat 2024 21:08
Beko Buzdolabı Hayal Kırıklığı
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

İsmail