674580 EI mağdur

5 Şikayet
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Uzatılmış Garanti Kaydı Sistemde Bulunamıyor Mağduriyet Yaşıyorum

Ömer

13 Haziran 2024 13:35
Mevlüt sonuçtan çok memnun

Mevlüt
25 Mayıs 2023 16:43

"Merhabalar, öncelikle istemeden kaba konuşarak kırmış olduğum tüm çalışan arkadaşlardan özür dilerim. Sürecin böyle ilerlemesini istemezdim ama inanın bu süreç boyunca çok sıkıntı yaşadım. 400 TL vinç bulmam işin gidişatını değiştirdi. Sürecin devamında çalışan arkadaşlar gerekli özeni ve desteği verdiler. 400 TL vermiş bulundum fakat sonucundan gayet memnunum. Artık siz bana hakkınızı helal edin :) İnsan sinirle neler söylediğini bazen bilmiyor gerçekten tüm ilgili arkadaşlardan özür dilerim. Yeni dolabımdan memnunum ilginiz için çok teşekkür ederim."

Aziz sonuçtan hiç memnun değil

Aziz
24 Aralık 2022 13:54
Beko Talep Edilen Belgeleri Vermiyor, Oyalıyor
Beko Kategorileri

Marka Profili

Beko 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %97
Marka Karnesini Gör

Çok Karşılaştırılanlar

Beko 674580 EI
Beko 674580 EI
Yeni karşılaştırma için model ekle
Karşılaştır

Toplam İç Hacim 497 lt
Gürültü Düzeyi 44 dB
Dondurucu İç Hacim 97 lt

Marka Profili

Beko 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %97
Marka Karnesini Gör