Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
27 Ağustos 2024 22:26

23.08.2024 tarihinde saat 10:35'te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Avis firmasından araç rezervasyonu yaptırmıştım. Uçak inip firmaya gittim, istediğim aracın uygun olmadığını, yerine 34 *** 650 plakalı aracı teslim ettiklerini söylediler. Havalimanından çıkar çıkmaz 10 dakika içinde lastik yere yapıştı. Yol yardımı aradım, herkes birbirine aktardı, sorun çözülmedi. Aracın içinde 2 çocukla 2 saat beklemek zorunda kaldık. Sonra yol yardımı geldi, lastiği çıkarıp yedek lastiği taktı. Biz tekrar havalimanına gidip aracın değişmesini talep ettik, bize en kötü aracı sunup 'bununla devam edebilirsiniz' dediler. Kabul etmedim, zaten 3 saat boşuna yolda aracın içinde zaman kaybım olmuştu. Bir de özür dilemektense bize suçlar gibi tavırlar sergilediler. Araç anlaşmasını iptal edip paramızı iade istedik. Avis'in müdürü bay ve bayan, 'Hayır, 1 günlük ücreti keseceğiz, full kasko olmasına rağmen lastik bedelini keseceğiz' dediler. Orada şikayet dilekçesi yazdım, müdür hanım 'Bu böyle olmaz' deyip kağıdı yırtıp çöpe attı. Bizi havalimanında 2 çocuk ve valizlerle rezil ettiler. Sonra Biz X firmaya gidip araç kiralamak istedik, anlaştık, parasını ödedik. 'Araç yıkamada' deyip beklettiler, yarım saat sonra 'size araç veremiyoruz, Avis ile sorun yaşamışsınız' deyip paramızı iade ettiler. Avis'in müdürleri bizi orada kilit duruma getirdiler. Sonra müdürlerine 'Çok güzel çözüm odaklısınız, hiçbir iş yapamıyorsunuz' deyip sinirle çıktım. Müdür dönüp 'Hakaret ettiniz, size araç verilmemesi için kota koyduk' dedi. Gülüp geçtiler, bir günümüz rezil oldu. Zaten 3 günlüğüne gelmiştim, Avis yüzünden bir günüm gitti. Aldıkları 1 günlük araç parasını iade etmiyor, depozitoyu da yansıtmadılar. Full kaskolu araçtan lastik parasını almaya çalışıyorlar. 15 dakika bindiğim araç için 1 günlük param yatmadı. Buradaki çalışanlar adamına göre işlem yapıyor ve araç veriyor. Bu olayların hepsi saat saat Avis'in sisteminde kayıtlı sürekli aradığımız için bütün kayıtlar duruyor şikayet dilekçemiz duruyor havaalanındaki kamera kayıtların incelenmesini istiyoruz 23.08 tarihindeki personellerin tek tek incelenmesini kestiklerini faturayı istedi göndermediler benden alınan paranın mahkemeye şikayet edeceğim verim faturanı dedim sistemsel sorun olduğunu söyleyip vermediler ben hakkımı savunacağım benim 3 günlük tatilimi rezil ettiler 10:35 uçaktan inip havaalanından 17 gibi havasla gitmek zorunda kaldım ben mağdurum bunun aydınlığa kavuşmasını aldıkların bedellerin verilmesini talep ediyorum bir.

profile profile
Fatih
27 Ağustos 2024 23:04
Araç Kiralama Kabusu: Avis İle Yaşadığımız Büyük Hayal Kırıklığı!

Avisin tüm belgeleri ortada aracı alış saatimiz ve aracı bırakma saatimiz ve km ler ekte olup hakkımızı arayacağız

09 Eylül 2024 16:37 (Şikayetten 12 gün sonra)

Budget (budget.com.tr) Araç Kiralama Mağduriyeti!

Funda
26 Ağustos 2024 22:09
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Avis Kurumsal Araç Kiralamada Büyük Hayal Kırıklığı

Celal
24 Ekim 11:54
Nazlican sonuçtan hiç memnun değil

Avis Araç Kiralama: Haksız Hasar Tahsilatı Ve Müşteri Mağduriyeti

Nazlican
16 Ekim 2024 17:02
Avis Araç Kiralama: Haksız Hasar Tahsilatı Ve Müşteri Mağduriyeti
Aslan sonuçtan hiç memnun değil

Aslan
15 Nisan 2024 14:01