Aslan sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 14:01

22 Mart 2024 de, ücretini ödeyerek yolcu 360 üzerinden 9 Nisan akşam saat 17:00'de alıp, 11 Nisan akşam saat 17:00'de teslim etmek üzere 2 günlük Avis Rent A Car Rize pazar havaalanı şubesinden suv grubu Peugeot 2008 kiraladım.

9 Nisan, yani arife günü aracı teslim almaya giderken saat 14:23'te Avis'ten arandım. 'elimizde araç kalmadığı için size bir üst segmentte araç vereceğiz' dedi çalışan bayan. Üst segment dediği araç kamyon tarzı bir pikaptı. Ben ormana odun taşımaya ya da dereye taş taşımaya gitmiyorum.

22 Mart'ta kiralama yaparken o model bir araç isteseydim onu kiralardım. Kiraladığım araçla önerdiğiniz araç hiç birbirine benzemiyor. Bunu da aracı almama bir buçuk saat kala arayıp söylüyorsunuz ve ben Rize merkezden kalkıp dolmuşa binip aracı teslim almaya giderken yolda söylüyorsunuz.

Havaalanındaki ofisinize geldiğimde orada çalışanlarınız hiçbir anormal durum yokmuş gibi davranıyorlardı. Tabii ki ormana odun taşımaya gitmeyeceğim için, 18 gün önceden ücretini ödeyip kendime bayram planı yapmış ama Avis'in bu davranışı karşısında bütün planları suya düşmüş biri olarak, yolcu 360'ı arayıp 1 saat boyunca telefon konuşması sonrasında ücret iademin yapılacağı bilgisini aldım.

Avis'in saygısız davranışı karşısında şok oldum. Araçsız kaldım. Paramı hala alamadım. Başka Rent A Car şirketlerinden araç kiralamak istedim ama araç kalmamıştı. Avis'ten 18 gün önceden parasını verip kiraladığım ama günü gelince alamadığım araç yüzünden bayram planım bozuldu.

Avis'in CEO'suna sesleniyorum; bunun hesabını verebilecek misiniz? Umarım empati kurarak düşünürsünüz.

19 Nisan 2024 15:54

Avis ten şok davranış başlıklı şikayetim çözüldü diye yayınlanıyor. Neye göre kime göre kesinlikle çözülmedi. Çözülmedi... Çözülmedi... Avis Verdiği cevapta bir kez daha hüsrana uğrattı. O yüzden 1. Şikayetim de sorun çözüldü görülüyor, çözülen bir şey yok... Şikayetvar ekibi onu düzeltin lütfen. Avisin çözdüğü bir şey yok.

16 Nisan 2024 13:13 (Şikayetten 23 saat sonra)
19 Nisan 2024 15:38

Ne teşekkür edeceğim... Teşekkür kelimesindeki bir harfin onda biri kadar bile teşekkürü kesinlikle hak etmeyen bir firmadır Avis.

Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Avis İle Yolda Kalma

Fuat
03 Temmuz 2023 11:17
Avis İle Yolda Kalma
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Hamit
18 Ekim 2024 14:26
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Kabusu: Avis İle Yaşadığımız Büyük Hayal Kırıklığı!

Fatih
27 Ağustos 2024 22:26

Avis Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Geri Ödeme Talebi

Veli
25 Ocak 2025 18:45
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Avis Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Eksik Ücret İadesi Sorunu

Murat