Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 13:30

Yılbaşı arifesinde Balıkesir Edremit'teki Novada Alışveriş Merkezi'nde bulunan Atasun Optik mağazasından bir güneş gözlüğü satın aldım. Ardından hemen İstanbul'a döndüm. Gözlüğü iki kez kısa süreyle kullandım ancak ikinci kez takmamda çerçevesinde yapıştırıcı izi olduğunu gördüm. Satın alırken bu durum gözümden kaçmıştı. Bunun üzerine İstanbul'daki bir şubeye giderek iade veya değişim talep ettim. Mağaza gözlüğü merkeze yolladı ve bir hafta sonra kullanıcı hatası gerekçesiyle talebimi reddetti. Oysa gözlüğü sadece bir kez kullanmıştım çünkü kış mevsimindeydik. Satın aldığım mağazayı arayarak durumu anlattım. Novada AVM'deki satış temsilcisi iade işlemi yapmamı önerdi. İadeyi tekrar gerçekleştirdim fakat sonuç değişmedi. Yaklaşık 4000 TL ödediğim gözlüğün bana kullanılmış ya da defolu olarak sunulduğunu düşünüyorum. Ayrıca 15 gün geçtiği için iade işlemini kabul etmediklerini söylediler. Atasun'un reklamlardaki gibi kaliteli ve elit bir marka olduğunu düşünmüyorum. Alışveriş yaparken her detaya özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu durum beni oldukça rahatsız etti ve hakkımı Tüketici Hakları Mahkemesi'nde arayacağım.

10 Şubat 2024 14:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

11 Şubat 2024 12:48

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 21:05
Atasun Optik Kendi Kendine Kırılan Çerçeveye Olumsuz Yanıt Verdi
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlük Güneşte Bozuldu, Garanti Desteği Yok

26 Mayıs 10:36
Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 16:16

Atasun Optik Gözlük Çerçevemi Kirdi.

06 Şubat 2024 00:35
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Yasal İade Hakkım Mağaza Tarafından Reddedildi, Mağdur Edildim

08 Haziran 00:38