Atasun Optik Gözlük Çerçevemi Kirdi.

06 Şubat 2024 00:35

Atasun Optik mağazalarından aldığım kalıcı gözlüğün yanında, güneş gözlüğüme de ekstra ödeme yaparak yeni cam taktırmayı önerdiler. Ancak ödeme yaparken, yeni cam takılırken gözlük çerçevesinin kırılabileceğinden bahsetmediler. Daha sonra, camı takarken, iptal etme hakkımı belirtmeden, 'yüzde bir ihtimalle kırılabilir ama böyle bir şey olmaz' dediler. On beş dakika sonra gözlüğümün kırıldığını söylediler. Bu konuda yazılı bir belge talep ettiğimde veremeyeceklerini söylediler. Mağaza müdürü ile görüşmek istediğimde, ciddiyetsiz bir tavırla orada olmadığını belirttiler. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise ürünleri iade edebileceğimi, ancak kendi güneş gözlüğümün çerçevesini tamir edemeyeceklerini veya zararını hiçbir şekilde karşılamayacaklarını söylediler. En kısa zamanda Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım çünkü yeterli bilgi verilmedi ve Atasun Optik'ten alışveriş yaparak mağdur oldum ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

06 Şubat 2024 09:01 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Özlem
Özlem
07 Şubat 2024 11:59

Merhaba Atasun Optik Pendik şubesine ve özellikle Burcu Hanim ve mağaza müdürü Okan Bey e çözüm surecinde yanımda olduğu için çok teşekkür ederim. Sorunum hızlı şekilde çözüme ulaştı.

07 Şubat 2024 12:34

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

07 Şubat 2024 13:47

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 08:37
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 21:05

Atasun Optik Kusurlu Ve Dayanıksız Ürünler Verdi
Atasun Optik Kusurlu Ve Dayanıksız Ürünler Verdi
Mustafa sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2025 15:15
"Hızlı geri dönüş yaparak çözüme kavuştu. Atasun optiğe teşekkür ederim"