Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Müşteri Memnuniyeti Beklentisi

12 Aralık 2024 10:54

Merhaba
Yıllardır ailece Atasun Optik firmasının müşterisiyiz. Geçen yıl aldığım numaralı gözlük için ekstra ödeme ile kırılma, çizilme vs. İçin garanti sigortası yaptırdım. Şimdi garanti kapsamında gözlüğümün camları değişiyor. Bu nedenle teşekkür ederim. Ancak değişim için çıkan camların başkası tarafından kullanacağını düşünmediğimden çıkan camları yine aynı firmadan çerçeve alarak yedek olarak kullanmak istiyorum. Bu talebimi Atasun firmasına ilettim. Ancak anlaşılmaz bir tutumla kabul etmediler. Sigorta kırılmayı da kapsıyor. Cam kırık olarak teslim etsem firmanın ne işine yarar ❓neden yıllardır ailece müşterileri olan bizim bu konuda ki talebimizi müşteri memnuniyeti kapsamında değerlendirmezler ❓anlamadım.
Çok üzücü. Talebimi bir kez de sizin kanalınızla yineliyorum. Bu makul talebim kabul görmez ise kurumsal olduğunu düşündüğüm Atasun Optik'ten gözlük almayacağız. Dostlarımızda tavsiye etmeyeceğiz.
Saygıyla
Tahir B****

12 Aralık 2024 11:17 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

12 Aralık 2024 11:24

Umarım yıllardır firmanızı tercih eden bizim bu basit ve makul talebimizi kabul edersiniz.

12 Aralık 2024 13:42

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

12 Aralık 2024 13:50

Atasun Optik yanıt verdi ama yine aynı olumsuz tavrı devam ediyor. Müşteri odaklı ve memnuniyeti düşünen bir yaklaşımları yok maalesef. Bu nedenle artık Atasun optiği yakınlarıma da bu olumsuz yaklaşımları nedeniyle tavsiye edemeyeceğim. Saygılarımla

Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ücretsiz Cam Değişimi Sonrası Camda Kırık ve İlgisiz Mağaza Yaklaşımı

24 Haziran 2025 22:35
Fehim sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 09:44
Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Cam Ve Çerçeve Sorunlarıma Çözüm Bulunmuyor
Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Cam Ve Çerçeve Sorunlarıma Çözüm Bulunmuyor
Kibar sonuçtan çok memnun

26 Şubat 2024 21:19
"Problemin çözümü ile ilgili çok kısa sürede iletişime geçildi ve problemimiz giderildi. İlgili tavırlarından dolayı Atasun müşteri hizmetleri yetkilisi hanımefendiye ve 41 Burda Atasun Optik mağaza müdürü beyefendiye çok teşekkür ederim."
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 2025 10:21
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 18:27