27 Nisan 2024 14:30

Atasun Optik Aydın/Nazilli Şubesinden numaralı gözlük aldım. Ürünü alırken satış personelinden kaliteli ve mavi ışık korumalı bir gözlük olmasını talep ettim. Ancak aldığım mavi ışık koruma filtresi birinci ayında kendiliğinden deforme oldu ve değişim yapıldı. Yaklaşık üç ay sonra tekrar nokta şeklinde hasarlar oluştu. Üstelik temizlik spreyi kullanmama rağmen çizilmeye başladı. Bu kadar para verip kalitesiz bir mavi ışık kaplaması kabul edilemez.

27 Nisan 2024 14:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

29 Nisan 2024 15:17

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili memnuniyet hattımız üzerinden bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

29 Nisan 2024 16:49

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

27 Haziran 2023 00:17
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 11:08

Atasun Optik Mavi Filtre Rezaletliği

17 Nisan 2024 16:18
Atasun Optik Mavi Filtre Rezaletliği

22 Kasım 2024 23:17
Atasun Gözlüklerinde Tekrarlayan Çizik Sorunu
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Gözlük Camı Kalınlığı Ve Kalite Sorunu Mağduriyeti

08 Temmuz 2025 17:11