Atasun Optik Garanti Kapsamındaki Çerçeveden Red

28 Haziran 2024 11:45

Atasun firmasından 2023 yılında almış olduğum Rayban marka güneş gözlüğü ve gözlükle birlikte colormatik olarak dereceli olarak tasarladığımız Essilor cam kullandığım gözlük, 1 yılda 2. defa çerçevesinden kırıldı. İlkinde elimden bel hizasından düşen gözlük çerçevesi yenisi ile değiştirilmesine rağmen, koltuğumda otururken masanın üzerine bıraktığım gözlüğün çerçevesi aynı şekilde kırılmıştır. Şu anda red cevabı aldığımı öğrenmekteyim. Elimde yaklaşık 12 bin liralık gözlük camları ile mağdur edilmiş bulunmaktayım. Mağduriyetimin giderilmesini tarafınızdan rica ediyorum.

28 Haziran 2024 11:54 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Haziran 2024 14:12

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Haziran 2024 15:15

Tekrar tarafınıza ulaşım sağlamak istedim en kısa sürede benimle iletişime geçileceği bildirildi beklemekteyim

01 Temmuz 2024 12:15

İlk fırsatta Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım geri dönüş yapılmadı mağduriyetim giderilmedi

01 Temmuz 2024 12:46

Atasun Pişmanlıktır yaklaşık 5 yıldır kullandığım marka beni pişman etti Güneş gözlüğü dereceli gözlük olsun lens olsun bütün ihtiyaçlarım için tercih ettiğim Atasun pişmanlıktır bu saatten sonra kesinlikle tercih etmeyi düşünmüyorum Masanın üzerine bıraktığım gözlük çerçevesinden kırıldı Garanti kapsamına girmiyormuş üretimden kaynaklı problem değilmiş ilginç gerçekten boşuna garanti yaptırıyoruz anlaşılan

01 Temmuz 2024 15:15

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

11 Ekim 2023 11:18
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 12:33
Atasun Garanti Kapsamında Yedek Parça Temin Etmiyor
Berna sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 12:32

10 Mart 2024 18:21
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Gözlük Camında Kaplama Sorunu Ve Garanti Reddi

13 Eylül 2025 17:16