Aslı sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 14:44

15.09.2024 tarihinde eşimin 1. Evlilik yıl dönümü hediyesi için Atasay Forum Bornova İzmir mağazasında 1 adet tam tur 1 adet baget altın yüzük aldık. Tam tur yüzüğün satın aldıktan 4 saat sonra taşı düştü. Hemen şubeyi aradım, değişim yapabileceklerini bildirdiler. Eş zamanlı ise aldığım diğer baget yüzük de parmak ölçüme göre daraltmaya yollanmıştı. Tam tur yüzük Atasay yönetiminin incelenme ve onay süreçleri nedeniyle 1 buçuk hafta olup hala gelmemişti. Bu esnada diğer baget yüzüğün de görsellerde mevcut olduğu şekilde taşı düştü! Evlilik yıl dönümü hediyemi adeta kabus ve cehenneme dönüştüren Atasay serüvenim tekrar "ürününüzü değişim yapabiliriz" tutumuyla 5 taş 1 adet yüzük seçtim ve yüzük parmak ölçüme göre daraltmaya tekrar gitti (2. Haftadayız! ). Yüzüğü teslim almaya gittiğimde mağaza çalışanı yüzüğü verdi, parmağıma takıp taşlarını kontrol ettiğimde yine! Taşlardan birinin sallanır vaziyette olduğunu gördüm. Yüzüğü tekrar saniyesinde geri verdim, tekrar incelemeye gitti. Atasay ve yönetimine diyecek tek kelime söz bulamıyorum artık. Kalite kontrol süreçlerinden bir haber olan bu kuruluştan bir ürün alırken 1 kez daha düşününüz derim. Saygıdeğer insanlar. Atasay kuruluşu siz gerçekten tam bir hayal kırıklığısınız. Benim için en anlamlı olan yıl dönümü hediyemi adete nefretle hatırlar ve kötü bir anı olarak hafızama kazıdınız. Bu nedenle 4. Kez değişim teklifinizi reddettim ve ücret iademizi istedim. Ancak "kurumsal politikamız nedeniyle para iadesi yapılamamaktadır" laf kalabalığınıza karşılık sizden bir daha asla yüzük almamakla birlikte, içeride kalan paramı da artık sizin onay süreci saçmalıklarınızı beklemeden alacağım. İzmir piyasasında ise gerek kurumsal iş çevrem gerekse tüm Network ağım ve yakın çevreme Atasay markasından asla alışveriş yapmamaları gerektiğini, insanların en özel ve en anlamlı günlerini kabusa çevirdiklerini anlatacağım.

Saygılar Atasay!

03 Kasım 2024 12:58

15 Eylül evlilik yıldönümümde yaşadığım dehşet ötesi hizmet devam etmektedir. Forum Bornova Atasay İzmir Mağazasında 2 aydır sizin 5 kez taşı düşen yüzüklerinizle uğraşıyoruz! Üstelik hepsi de birbirinden farklı yüzük modelleri. Evlilik teklif edecek kişilere sesleniyorum, siz siz olun buradan almayın nişanlınıza rezil olursunuz taşı düşen yüzüklerle! Benim için maddi ve manevi kabusu yaşatan Atasay'dan 5. Kez ( 3 farklı yüzük) modelindeki "parmak ölçüme göre özel üretilen yüzüğü dün teslim aldım. 12 saat sonra yüzüğün taşı yine düştü. Siz bu şirketi komple kapatıp gidin, kuyumcu demeye bin şahit ister. Size artık diyecek tek bir kelime dahi bulamıyorum, markadaki "a" harfini bile görmek tüm sinir ve öfke katsayımı artırıyor. 5. Kez sözde parmak ölçüme göre özel ürettiğiniz bu yüzüğü de UHU ile yapıştırıp göndermişsiniz! Kalitesiz hizmet ve özel günlerin kabusa dönüşmesini isterseniz Bu marka ile devam edebilirsiniz... Komedi tarafını da söyleyeyim mi? "değişim yapabilirsiniz" diyorlar hala bunu söyleyebiliyorlar hala para iadesi yok dalga geçer gibi. Maddi zarardayız, yazıklar olsun hepinize.

Ek
07 Ekim 2024 08:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Eralp sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 10:48
Atasay'dan Aldığım Yüzükte Bitmeyen Sorunlar Ve İade Mücadelesi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 22:10
Atasay Yüzük Şikayeti Ve İlgisiz Personel
Tuba sonuçtan memnun değil

10 Eylül 2024 16:11
Busra sonuçtan hiç memnun değil

Yüzüğümün Onarımı Sırasında Yaşanan Hatalar Ve Değişim Talebimin Reddiyle Mağdur Edildim

25 Mayıs 2025 13:19
Elif sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 21:36