Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 19:34

Ürün altın olmasına rağmen ekspere gönderilmesi gerekçe gösterildi ve on günlük bir süreç sonunda fiyat belirleneceği söylendi. Mall of Antalya Atasay kuyumculuktan aldığım altın yüzüğü Konya Atasay da aldığınız yere satın demişti. Atasay pişmanlıktır.

29 Ocak 2024 10:07 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

31 Ocak 2024 11:43

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

31 Ocak 2024 12:32

Antalya kaen kuyumculuk tarafımı aradı. Konya'da ikamet ettiğim için Konya'daki mağazayı arayacağını söyledi. Cevap bekliyorum.

30 Temmuz 2024 13:05

Fahiş fiyat uygulamasına maruz kaldım ve yanlış bilgilendirme ile yanıltıcı bilgilerle maddi zarara uğradım. Atasay Antalya mağazasında aldığım bir yüzüğü 2022 Ocak ayında yüzde 20 bir işçilik ücreti kaybı ile geri alabileceklerini ifade eden satıcı, yüzüğü geri almadığı gibi Konya Atasay mağazası da 400 dolara yakın bir maliyete aldığım yüzüğe 2200 TL fiyat verdi. Durum şu ki, tüketicilere mesajım: Atasay'dan ne alırsanız alın, ürünü aynı gün kime satmak isteseniz verdiğiniz ücretin ancak altıda biri veya onda biri fiyata satabileceğinizi bilin.

Atasay'dan Aldığımız Alyanslar Hayal Kırıklığı Yarattı

04 Aralık 2024 14:58
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Altın Bileklikte Üretim Hatası Ve Fatura Sorunu: Ücret İadesi Talebim Karşılanmadı

25 Ekim 2025 17:11
Semra sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 18:50
Kullanılmamış Ürünün İadesi Kabul Edilmiyor
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 23:27

28 Ocak 2024 13:59