Arzum SHAKE'N Take Lastik Sorunu

Arzum SHAKE'N Take Lastik Sorunu
27 Nisan 2024 14:47

Merhabalar,

Yeni almış olduğum Arzum AR1147 Shake'N Take Neo ürünümün 6. Kullanımımda blender lastiği yerinden çıktı. Çıktığını fark ederek hemen açıp müdahale ettim ancak bıçaklar lastiği çoktan kesmişti. Ürün sızdırma yapmaya başladı, ilk defa böyle bir problem gördüm. Çok fazla insanın kullandığı görerek aldığım bir üründü ancak 6. Kullanımdan böyle bir problem yaşamak hayal kırıklığı yarattı. 4 yıl garanti kapsamında olan bir ürünün daha 6. Kullanımda böyle bir problem çıkartmış olması düşündürücü. Desteklerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum.

27 Nisan 2024 14:52 (Şikayetten 4 dakika sonra)
08 Mayıs 2024 11:32

Müşteri hizmetlerinden hızlıca dönüş alarak ürünü yetkili servise bıraktım. 27 Nisan tarihinde bıraktığım ürün hala conta tedariği bekliyor. Alt motor ile birlikte teslim etmem gerektiği için ürünü hala kullanamıyorum. Sürecin uzadığını düşünmekteyim.

Fikret
Fikret

Merhaba aynı sorun bende de oldu. Lastik çıkıp jilete sıkışmış parçalanmış sızdırma oldu aynı şekilde. Ürün daha bir haftalıktı. Hepsiburada'dan almıştım satıcı sağ olsun hemen yenisiyle değişti ancak gelen üründe de bir haftadan sonra lastik attı şimdi çalıştırmaya korkuyorum jilete sıkışır diye :(

Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Semiha
29 Eylül 2024 02:04

Arzum Shake’n Take Blender Conta Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Birol
15 Ağustos 2025 01:01
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Ar1147 Shake’n Take Sızdırmazlık Lastiği Sorunu

Çağlar