Çok Kötü Arnica Servisi

Çok Kötü Arnica Servisi
13 Mart 2024 09:543.377
Bayram'ın Teşekkür Mesajı
Arnica ilginiz için teşekkür ederim

Arnica tostit tost makinemin termostatı arıza yaptı. Bunun için Zonguldak merkez Arnica yetkili servisi Franke Yetkili Servis - Özyılmaz Bobinaj a gittim. Termostat siparişi verildi siparişim verileli 1 ayı geçti her aradığımda depoda sayım var bizsizi arayacağız diye beni oyalıyorlar Arnica böyle yerlere yetki verdiği için bizleri çok mağdur bıraktı.

13 Mart 2024 10:07 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sevgili Bayram Y., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 28158605 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

Bayram
13 Mart 2024 10:13

Arnica ilginiz için teşekkür ederim

14 Mart 2024 15:09

Sevgili Bayram Y. 28158605 numaralı başvurunuzla ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştık. Geribildirim süreçlerine Arnica Küçük Ev Aletleri olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bize güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

Arnica Tost Makinesi: Sürekli Arıza Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

13 Ağustos 2024 15:153.324

Garantisi devam etmekte olan Arnica Tostit Maxi tost makinesi, garanti süresi içinde 4 kere arıza yaptı. Bu arızaların i...

Arnica Küçük Ev Aletleri Ve Migros Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmeti Sorunu

23 Ağustos 2024 01:163.809

"Müşteri temsilcilerinin ilgisi için çok teşekkür ederim. Kusadasi Arnica yetkili servisindeki erkek personelin kabaligi, ilgisizliği nedeniyle bizi tekrar muhatap etmeyip Söke ilcesindeki yetkili servise yönlendirdiler ve ürün incelendi. Sonunda ürünün arızalı olduğu ortaya çıktı ve arıza tespit belgesi düzenlendi. Bir belgeyle başvurup urunu Migros'a iade ettik teşekkürler"

1 Destek

Arnica Tostit Kızartmıyor

Arnica TostitKızartmıyor

Demir
Arnica Granit Tost Makinesi Şikayeti!

Arnica GranitTost Makinesi Şikayeti!

Gülşen

Öne ÇıkanKonular