Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Süpürge Ses Çıkarma Sorunu

30 Nisan 2023 18:17

Arnica Tesla Premium süpürge aldım alalı daha iki ay oldu. Her evi süpürdüğümde yerine temiz koyuyorum, yani kovasını ve filtresini çırpıp koyuyorum iki gündür ıslık sesi, servisi aradım (17:30) mesai saatleri dışında buradan umarım geri dönüş alırım. Alt komşumla artık kavga edeceğiz sanırım

21 Mayıs 2023 03:47

Arnica Tesla Premium et 14300 ıslık sesi ürünü hiçbir şekilde kimseye tavsiye etmediğim gibi daha Arnica diye bir ürün almam. Ürünü sıfır kutu aldım. Daha 2. Gün ıslık sesi ile çalışmaya başladı. Özellikle sessiz makine diye 4 bin küsüre satın aldığım sessiz elektrik süpürge ciddi bir şekilde ıslık sesi ile çalışıyor. Ürünü kesinlikle tavsiye etmediğim gibi daha Arnica diye bir ürün almam.

30 Nisan 2023 20:28 (Şikayetten 2 saat sonra)
03 Mayıs 2023 14:24
04 Mayıs 2023 11:59
26 Mayıs 2023 10:56

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Ücretli Motor Değişimi Sonrası Devam Eden Sorunlar Ve Tekrar Ücret Talebi

31 Temmuz 2025 17:57

Kullanılmamış Süpürgede Teslimat Sonrası Defolar Ve Çözüm Sunulmayan Müşteri Hizmetleri Deneyimi

12 Aralık 2025 10:54
kullanilmamis-supurgede-teslimat-sonrasi-defolar-ve-cozum-sunulmayan-musteri-hizmetleri-deneyimi-5.jpg

Arnica Küçük Ev Aletleri Sürekli Sorunlu Demir Hortum İçin Garanti Kapsamında Çözüm Bekliyorum!

06 Ekim 2025 15:39
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Küçük Ev Aletleri Kısa Sürede Arızalanan Turbo Başlık Ve Garanti Hayal Kırıklığı

19 Aralık 2025 12:30
Seda sonuçtan hiç memnun değil

İlk Kullanımda Kırılan Süpürge İçin İade Talebim Reddedildi

21 Kasım 2025 15:27