Arnica Küçük Ev Aletleri Ürünü Kullanırken Önce Işığı Sönüyor Sonra Başlığı Duruyor

23 Mart 2024 07:40

Ürünü daha yeni aldım ve aldığım günün ertesi günü ürünün sorununu aldığım siteye bildirdim mesajlarım duruyor. Süpürürken önce ışığı sönüyor sonra başlığı duruyor ama makine çalışmaya devam ediyor. Kapatıp açıyorum fakat tekrar aynı sorun. Hazne temiz, filtre temi, şarj full fakat sorun bu şekilde. Hala yardımcı olunması. Yeni aldığım ürünü servise yollamak istemiyorum. Az bir parada değil. O yüzden ürünümün değişimini talep ediyorum sizlerden. Yardımcı olacağınızı ümit ediyorum. Teşekkürler

23 Mart 2024 09:55

Faturası

23 Mart 2024 08:59 (Şikayetten 1 saat sonra)
23 Mart 2024 21:42

Şimdi süpürürken çektiğim video. Düz zemin başlığı ile halisiz olan yerleri de denedim acaba başlıkla alakalımıdir diye fakat oda aynı şekilde maalesef. Ve en düşük kademe şu an video. Bütün kademelerde aynı sorun

30 Mart 2024 15:20

Arızalı olan ürünü servise yollayın dediniz yolladım. Sonuç? Ürün de arıza tespit edilemedi. Şimdi ne yapmalıyım size sorarım? Videoları yolluyorum aldığım günün ertesi arızasını bildiriyorum. Servis diyorsunuz yolluyorum ama bir sonuca varamiyorum. Ben bu ürünü geri iadesini istiyorum lütfen. Gerçekten aldığım günden beri uğraşmaktan sıkıldım. Neden yardımcı olunmuyor. Neden müşteri zor durumda bırakılıyor. Koskoca Arnica dedik aldık sonu hüsran

30 Mart 2024 15:20

Sizlerden destek bekliyorum acil.

Emre
Emre

Sonuç ne oldu merak ettim, ben de aldım yeni. Yerle teması kesince duruyor bende de veya sağ sola carpinca. Acaba arızalı merak ettim

16 Kasım 2024 22:53

23 Kasım 2024 02:57