Arnica Küçük Ev Aletleri Ürünü Kullanırken Önce Işığı Sönüyor Sonra Başlığı Duruyor

23 Mart 2024 07:401.096

Ürünü daha yeni aldım ve aldığım günün ertesi günü ürünün sorununu aldığım siteye bildirdim mesajlarım duruyor. Süpürürken önce ışığı sönüyor sonra başlığı duruyor ama makine çalışmaya devam ediyor. Kapatıp açıyorum fakat tekrar aynı sorun. Hazne temiz, filtre temi, şarj full fakat sorun bu şekilde. Hala yardımcı olunması. Yeni aldığım ürünü servise yollamak istemiyorum. Az bir parada değil. O yüzden ürünümün değişimini talep ediyorum sizlerden. Yardımcı olacağınızı ümit ediyorum. Teşekkürler

23 Mart 2024 09:55

Faturası

23 Mart 2024 08:59 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili Derya B., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 28263225 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

23 Mart 2024 21:42

Şimdi süpürürken çektiğim video. Düz zemin başlığı ile halisiz olan yerleri de denedim acaba başlıkla alakalımıdir diye fakat oda aynı şekilde maalesef. Ve en düşük kademe şu an video. Bütün kademelerde aynı sorun

25 Mart 2024 13:01

Değerli Derya B., 28263225 numaralı başvurunuzla ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz tarafınıza telefonla dönüş sağlamıştır fakat irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşamamıştır. Mail adresinize bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

25 Mart 2024 14:19

Değerli Derya B., 28263225 numaralı başvurunuzla ilgili süreç hakkında detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmış ve Yetkili Servisimize kaydınızı oluşturmuştur. Yetkili servisimize müracaat ettiğinizde işlemlerinizin başlayacağını bildiririz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

30 Mart 2024 15:20

Arızalı olan ürünü servise yollayın dediniz yolladım. Sonuç? Ürün de arıza tespit edilemedi. Şimdi ne yapmalıyım size sorarım? Videoları yolluyorum aldığım günün ertesi arızasını bildiriyorum. Servis diyorsunuz yolluyorum ama bir sonuca varamiyorum. Ben bu ürünü geri iadesini istiyorum lütfen. Gerçekten aldığım günden beri uğraşmaktan sıkıldım. Neden yardımcı olunmuyor. Neden müşteri zor durumda bırakılıyor. Koskoca Arnica dedik aldık sonu hüsran

30 Mart 2024 15:20

Sizlerden destek bekliyorum acil.

11 Eylül 2024 18:30

Sonuç ne oldu merak ettim, ben de aldım yeni. Yerle teması kesince duruyor bende de veya sağ sola carpinca. Acaba arızalı merak ettim

Süpürge Sorunları Ve Yetersiz Servis Desteği

16 Kasım 2024 22:532.200

Ürün çalışırken ışığı sönüyor, fırça dönmüyor. Süpürgeyi tekrar kapatıp açınca bir süre çalışıp sonra yine aynı şekilde ...

Süpürge Başlıkları Sorunu Ve Garanti Problemi

23 Kasım 2024 02:572.180

Bu süpürgeyi alalı daha 1 sene olmadan süpürgenin 2 başlığında da sorun yaşıyorum. Süpürürken birden ışık kesiliyor ve i...

Tümünü Gör
Arnica Süpürge Halıyı Süpürürken Anında Kırıldı

Arnica SüpürgeHalıyı Süpürürken Anında Kırıldı

Remziye
Arnica Solara Tower Süpürgemin Kırmızı Işık Sorunu!

Arnica SolaraTower Süpürgemin Kırmızı Işık Sorunu!

Betül
Arnica 13470 Kırmızı Işık Sorunu

Arnica 13470Kırmızı Işık Sorunu

Emre
Arnica Dik Süpürge Parçası Sıkıntısı!

Arnica DikSüpürge Parçası Sıkıntısı!

Arnica Arızalı Ürün Ve İade Talebi!

Arnica ArızalıÜrün Ve İade Talebi!

İnci

Öne ÇıkanKonular