Arnica Küçük Ev Aletleri Çelik Parçaları Oksitleniyor

Arnica Küçük Ev Aletleri Çelik Parçaları Oksitleniyor
20 Ekim 2023 08:501.555

Arnica'dan 2 ay önce kıyma makinesi aldım ve parçaları talimatlara göre kullanılmasına rağmen bile oksitlendi. Su ile yıkansa bile parçaları oksitleniyor ve zehir saçıyor. Sadece 2 kere kullandığım makinenin parçalarının değişmesini veya ücretimin iadesini talep ediyorum

19 Ekim 2023 20:11

Eki aç
Eki aç
20 Ekim 2023 08:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Ekim 2023 09:08

Değerli Berkan Ö., 26577740 numaralı başvurunuzla ilgili süreç hakkında detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmış ve Yetkili Servisimize kaydınızı oluşturmuştur. Yetkili servisimize müracaat ettiğinizde işlemlerinizin başlayacağını bildiririz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

21 Ekim 2023 09:29

Sevgili Berkan Ö. 26577740 numaralı başvurunuzla ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştık. Geribildirim süreçlerine Arnica Küçük Ev Aletleri olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bize güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

23 Ekim 2023 09:56

Sevgili Berkan Ö. 26577740 numaralı başvurunuzun çözümü için yetkili servisimize yönlendirmeniz yapılmıştır, yapmış olduğumuz kontrollerde servise müracaat etmediğiniz görülmüştür. Şikayet sürecinizi hızlandırmak ve işlemlerinizi tamamlayabilmek için ürününüzü servise teslim etmenizi beklemekteyiz. Geribildirim süreçlerine Arnica Küçük Ev Aletleri olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

27 Ekim 2023 15:28

Ürünü makinede yıkamayın dediler yıkamadık ürünü sabunla yıkamayın dediler yıkamadık hiçbir kimyasal değmedi üstüne 2. Yıkamanız da oksitlendi garanti servisi de ürünü suda bekletmişsiniz dedi onu da yapmadık dedik kurulamamışsınız dedi yani ne yaparsanız yapın ürün oksitleniyor ve hiç sağlıklı değil 1000 liranız varsa yeni parçalarla değişiyorlar yoksa 2 kereden fazla kullanamıyorsunuz 6000 TL'ye yakın para ödüyorsunuz 2 kere kullanıyorsunuz sonrası garanti servisiyle savaş sonunda ise yapacak bir şey yok deyip gönderiyorlar

15 Kasım 2023 21:22

Hala dönüş yapılmadı

16 Kasım 2023 07:30

Sevgili Berkan Ö., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 26577740 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

16 Kasım 2023 09:33

Arnica Et Çekme Makinesinin Eti Çekmemesi

Gökçen
4 Temmuz 2023 07:11741

Arnica et çekme makinesini kullandığımızda sürekli boğaz kısmı sıkışıyordu etler bir süre sonra çekmemeye başlamıştı. Bi...

Arnica Küçük Ev Aletleri Kategorileri