Gece Yarısı Teslimat Sorunu Ve Güvenlik Endişesi

10 Kasım 2024 04:03690

Bugün teslim olması gereken ürünüm vardı, teslim olmadı 20:00 a kadar bekledim çünkü uygulamasında öyle yazıyor. Sonra gecenin 1:30 nda bakın gece! Kapımı tanımadığım bir kadın çalıyor ve kargomu kapıya bırakıyor! Kargodan hiçbir mesaj almıyorum. Sakarya Akyazı şubenizi denetleyin bıktık gece kapıma gelen bu kadın kim? Kargom neden onda

19 Aralık 2024 12:21

Ürünümü teslim almadığım halde bu sabah uyanıp teslim aldığım gözüküyor ürün bana ulaşmadı  Aras Kargo sürekli bunu yapıyor şubeye gittiğimde kargomu bulacak mıyım o bile muamma.  düne ait ve bugüne ait kargo ile ilgili ekran görüntülerini paylaşıyorum

Eki aç
1 Destek
10 Kasım 2024 04:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

11 Kasım 2024 23:56

İki dakika telefon araması yaptınız ve telefonu açabilecek imkanım olmamasını düşünmeyip ikinci aramayı dahi yapmadınız. Sistemde amaç aradık açmadı göstermek mi? Bugün arastan başka bir kargom geldi gelen çalışan aradı kapımı açtım teslim aldım. Çalışana durumu söylediğimde kendisi bile şok yaşadı. Kapıma gece yarısı gelen kim kim? Bana mantıklı açıklama yapın! Neden kargo kodu almıyorsunuz? Neden firmanızı denetlemiyorsunuz

Akyazı Şubesinde İlgisiz Personel Ve Teslimat Sorunu

Emine
16 Haziran 2025 15:21378

Sakarya akyazı şubenizdeki çalışan personel ilişkilerinde gelen vatandaşlarla hiç ilgilenilmiyor, sorunlar giderilmiyor ...

Teslim Edilmeyen Ürün Ve Ulaşılamayan Kargo Şubesi

Ayşe
5 Aralık 2024 20:19674

"Teşekkür ederim"

Aras Kargo Akyazı Şubesi Adrese Teslimat Yapmıyor

Ayhan
11 Nisan 2025 16:43603

Aras Kargo Sakarya Akyazı şubesi elemanları yasal olmayan şekilde kargoya teslim edildi. Notu düşüyor benim şubeye gidip...

Kargo Teslimatında Sürekli Gecikme Ve İlgisizlik

Dilruba
Dilruba
Aras Kargo
16 Aralık 2024 18:13274

Cuma gününden beri Sakarya Erenler Şubesi Aras Kargo'dan kargom bekliyor ve bana 2 saat içinde teslimat yapılacağına dai...

Kargo Teslimatında Sürekli Gecikme Ve İlgisizlik

Yanıltıcı Teslimat Bildirimi Ve İletişim Eksikliği

Yeliz
21 Mart 2025 19:59227

"Şikayet var sitesi Aras Kargo destek hattından Ebru hanıma teşekkürlerime iletiyorum. Konu ile ilgili bizzat kendisi çok destek olarak sorunumu çözdü."

Tümünü Gör
Aras Kargo Personeli Teslim Etmediği Parçayı Kendi T. C.'sini Girerek Teslim Edilmiş Gibi Göstermiş!

Aras KargoPersoneli Teslim Etmediği Parçayı Kendi T. C.'sini Girerek Teslim Edilmiş Gibi Göstermiş!

Kadir
Aras Kargo Hizmetsizliği Alanında Çığır

Aras KargoHizmetsizliği Alanında Çığır

Tunay
Aras Kargo Kendi Hatasını Müşterinin Üzerine Atıyor

Aras Kargo KendiHatasını Müşterinin Üzerine Atıyor

Elvin
Aras Kargo Tire Şubesi Kargomu Teslim Etmiyor!

Aras Kargo TireŞubesi Kargomu Teslim Etmiyor!

Akin
Aras Kargo Sürekli Teslim Edilmeyen Kargo!

Aras KargoSürekli Teslim Edilmeyen Kargo!

Mediterranean
Aras Kargo İl Sınırlarında Kargo Gecikmesi