Aras Kargo'dan Adıma Bilmediğim Bir Kargo Mesajı Geldi.

20 Mart 2024 17:111.046
İkra'nın Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim Zeliha hanım.

Aras Kargo'dan bilgim ve haberim olmadan adıma kargo gönderilmiş. Hiçbir sipariş veya gönderi beklememe rağmen 23.03.2024 tarihinde saat 12.01 sularında tarafıma SMS ile gönderi barkod numarası iletildi. İçeriğine baktığımda Aras Kargo İzmir Karşıyaka şubesinden kargonun çıktığını gördüm. Her ne kadar Aras Kargo müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışsam da defalarca aramama rağmen ulaşamadım. Bu kargo nedir, kim göndermiştir? Ne olduğunu çok acil öğrenmek istiyorum. Ben herhangi bir kargo beklemiyordum.

20 Mart 2024 17:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

21 Mart 2024 13:03

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

21 Mart 2024 13:06

Teşekkür ederim Zeliha hanım.

Burak
Burak
6 Nisan 2024 02:48

Sorun çözüldü mü neden mesaj gelmiş? Aynısı banada geldi.

Aras Kargo'dan Bilmediğim Kargo SMS İ Geldi

Aras Kargo'dan Bilmediğim Kargo SMS İ Geldi

Aras Kargo'dan Adıma Bilmediğim Bir Kargo Mesajı Geldi

Haşim
13 Eylül 2023 20:462.090

Aras Kargo'dan bilgim ve haberim olmadan adıma kargo gönderilmiş hiçbir sipariş ve gönderi beklemiyor olmama rağmen 13.0...

Aras Kargo'dan Adıma Bilmediğim Bir Kargo Mesajı Geldi
1 Yorum