Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Aras Kargo Yapılan Paketim Kayıp!

20 Ağustos 2023 16:57
20 Ağustos 2023 12:34

Adıma gelen kargo kayıp. Aras Kargo hiç ilgilenmiyor.

21 Ağustos 2023 11:44

Orada bir dil sürçmesi olmuş dağıtım personeline teslim edildi şeklindeki ifade teslim edilmediği şeklinde olacaktı. Dağıtım personeli böyle bir kargo almadığını dağıtım yapmadığını kabul etti şeklindedir. Üstelik Aras Kargo bünyesinde bana yol gösterip sorularıma makul cevap veren tek insandı

21 Ağustos 2023 13:22 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

22 Ağustos 2023 14:58

Dağıtım şubesini aradım yeni bir teslim tarihi söyledi. 15/08/2023 Şu an üç farklı teslim tarihi var ama kargo paketi yok. Kimseye anlatamıyorum teslim edilmiş deyip telefonu kapatıyorlar. Allah aşkına teslim ettiğiniz tarih ve saati verin kamera kayıtlarıyla gelmediğini ispatlayım. İnsanı slk yerine koymayın lütfen

02 Eylül 2023 11:37

Trendyol ümidimi boşa çıkarmadı ürün bedelini ödedi ama bir aya yakın sayısız defa Aras Kargo'yu aradığım halde ne bir çözüm sundular ne de cevap verdiler. Zararım karşılanmış olsa da Aras Kargo'nun bu tutumunu hazmedemiyorum. Kargomu kaybeden onlar, teslim ettik diye iddia eden onlar, hatta teslim aldığımı ama yalan söylediğimi ima edenler onlar, kargoyu ne zaman ve kime teslim ettiklerini açıklayamayan onlar. Bana mantıklı bir açıklama yapana kadar ve hatalarını kabul edene kadar onları arayacağım

04 Eylül 2023 13:50

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

22 Temmuz 2025 16:34

Nariman