Aras Kargo

22 Nisan 2024 21:04
22 Nisan 2024 21:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

24 Nisan 2024 10:40

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Yorumlar (5)

Yunus

Aras Kargo Çevre Şubesinden şikayetçiyim. 4100267823617 takip kodlu kargomun normal teslim tarihi 06.12.2024 cuma günü olmasına rağmen İkitelli transfer merkezinde önce şube aracı indirme sonra hat aracı yükleme olarak hareket girilmiştir. Bununla ilgili cuma günü şubeyi aradığımda kargo transfer merkezinde de olabilir şubede de olabilir dediler. Aciliyetine binaen gelip almak istediğimde takip koduna bakarak hayır şu an kargoyu bulamayız dediler. Cumartesi günü ise yani 07.12.2024 tarihinde kargonun dağıtıma çıktığına dair mesaj aldım. Tüm gün beklememe rağmen akşam 18.00 civarında kargonun evde bulunmadığım için uğrama notu bırakılarak şubeye götürüldüğüne dair mesaj aldım. Üç iş günü içinde kargoyu almam gerekiyormuş. Ancak ne kapıda ne de posta kutusunda herhangi bir uğrama notu bulamadım. Zaten evden hiç çıkmadım. Ki burası güvenilir bir lojman alanı olduğu için tüm kargolar kapıya bırakılabiliyor bundan önce de yüzlerce kargom yıllardır kapıya bırakıldı.

Yunus

Ben hafta içi 06.00 18.00 mesaide olan birisi olarak cumartesi günü akşam 18.00'dan sonra ne yapabilirim? İş yerim evime 40km. Mesafede nasıl çevre şubesine uğrayıp da kargomu alacağım? İmkansız. Ayrıca pazartesi gününden itibaren işte kullanmam gereken aciliyeti olan bir ürün. Cuma günü ben kargoyu gelip almak istediğimde neden reddedildim neden şu an bulamayız dediniz? Cumartesi günü tüm gün evde olmama rağmen neden gelmediniz de dağıtıma çıktık bulamadık dediniz? Neden kapımda veya posta kutumda uğrama notu yok? Madem geldiniz daha önce defalarca yaptığınız gibi kargoyu neden kapıya bırakmadınız? Neden kargo hareketleri şaibeli? Sayın Aras Kargo yetkilileri bu şubenizden şikayetçiyim. Sizin sisteminizi suistimal ediyor ve marka imajınızı zedeliyor.

Sude
Sude

Aras Kargo 60 bin TL'lik ürünümü zili çalmadan beni aramadan direkt kapıma bırakıp gitmiş. Ben fark edene kadar biri alıp gitse ne olurdu Allah aşkına işinizi düzgün yapın

Esengül
Esengül

Ben Ankara Altındağ karapurçek ilcesinde oturuyorum bugün kargo geldi getiren kurye dik dik agresif bir şekilde konuştu bunları bu Aras Kargo zorlamı çalıştırıyor bu ne terbiyesizlik bu Aras Kargo hiç mi bu şikayetleri dikkate almıyor nasıl calistiriyolar böyle kuryeleri memnun olmadım

Mehtap
Mehtap

Aras Kargo kargomu teslim etmedi, kendine teslim edildi diye mesaj göndermişler, arıyorum hafta sonu diye telefon açılmiyo. Takip numarasını giriyorum kargo teslim edildi diyor. Bu ne biçim kargo? Hep sorun yaşıyorum. Lütfen bu kargo firmasıyla ban a bir şey göndermeyin

18 Haziran 2025 00:03
aras-kargonun-teslimat-gecikmesi-ve-hatali-iade-sureci-1.jpg
Samet sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 11:51
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 11:26
Aras Kargo Teslimatta Mağduriyet Yaşatıyor