Muhammet
03 Ocak 2024 10:17

Sayın Aras Kargo yetkilileri; 3108823616526 - 3110724169093 sipariş numaralı müşterilerimin iadesi olan kargo, Terazidere şubesi tarafından 'teslim edildi' olarak görünüyor. Ancak teslim alan kişi ismine 'dsm' olarak yazılmış ve tarafıma arama yapılmadan veya bir onay kodu almadan teslim edilmiş olarak sisteme işlenmiş. Bu Terazidere şubesi ile ilgili belki beşinci şikayetimdir ve hep aynı sorun yaşanıyor. Şube, teslim edilmeyen kargoyu kafasına göre, benim onayım olmadan 'teslim edildi' olarak sisteme yansıtıyor.
Bugün şubeye gidip kargolarımın nerede olduğunu sorduğumda, birinin şubede diğerinin ise kayıp olduğunu öğrendim. 'neden kargom şubede? ' diye sorduğumda 'aradık' diyorlar, fakat arama kaydımda bir arama göremiyorum. Tamamen yalan. Diğer kargomu sorduğumda 'teslim ettik' diyorlar. Artık iş çığrından çıkmış durumda ve operasyon sıfır. Şikayetler aldı başını gidiyor.
Sevgili yetkililer, birisi Aras Kargo Terazidere şubesine bu işin prosedürünü anlatmalı. Herkes aynı şikayeti yazıyor; onay kodu olmadan kargomun teslim edildiği gösterilmesin. Aksi takdirde ben müşterilerimle sorun yaşıyorum ve markam zarar görüyor. Konu hakkında gerekli adımlar atılmaz ise şube hakkında dava açacağımı bildirmek isterim.

03 Ocak 2024 10:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Saim sonuçtan hiç memnun değil

Kargom Teslim Edilmeden İade Edildi, Bilgi Karmaşası Yaşadım

17 Eylül 2025 14:19

30 Haziran 2025 13:12
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 20:39
Mete sonuçtan memnun

30 Ocak 2025 11:04
"Benimle iletişime geçtiler teşekkürler."
Kargo Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Kargo Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

25 Nisan 2024 14:11
Aras Kargo Sipariş Teslim Etmiyor, Yalan Söylüyor.

Aras Kargo Kategorileri