Soner sonuçtan memnun

Aras Kargo Kargo Şubesinin İletişim Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

08 Ocak 2024 09:57
Soner'in Teşekkür Mesajı
“Çözüldüğü için mutluyum, burası olmasa çözemeyecektim ulaşanlara teşekkür ederim.”

Merkezden iade ettiğim kargomun süresi dolmuştu. Aras Kargo Milas şubesinden benimle iletişime geçtiler. Hastanede olduğum için yeni kod alıp iletemedim. 10 dakika içinde arayacağımı söyledim, ancak aradığımda 11 defa cevap vermediler. Sonunda açtıklarında durumu anlattım, 2 dakika bekleyeceğimi söylediler. 20 dakika geçti ve sonra telefonu kapattılar. Ertesi gün oldu ve yine açmadılar, şimdi pazartesi oldu ve yine ulaşamıyorum. Eğer bu kodun süresi de dolarsa iadem kabul edilmeyecek ve paramı alamayacağım. Neden bu telefonlara bakılmıyor? Neden Aras Kargo'da sürekli aynı problemi yaşıyoruz?

08 Ocak 2024 09:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

09 Ocak 2024 12:51

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebinize dair sizlere telefon bilgilerinizden ulaşamadık. Sizlere Canlı Destek uygulamamız üzerinden istediğiniz her zaman yardımcı olmak isteriz. Sevgilerimizle... Aras Kargo

Soner
Soner
22 Ocak 2024 22:37

Zeynep sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2025 15:23
"Teşekkür ediyorum"
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 16:16
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
24 Eylül 2023 10:23
Aras Kargo Milas Şubesi Kargoları Teslim Etmiyor
Aras Kargo Milas Şubesi Kargoları Teslim Etmiyor
Levent sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 20:24
Aras Kargo'nun İade Sürecinde Yaşanan Ulaşım Ve İletişim Sorunları
Can sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 15:55

Aras Kargo Kategorileri