Aras Kargo İade Ettiğim Ürünün Kargo Takip Numarasını Vermedi

22 Haziran 2024 14:181.364
Güleser'in Teşekkür Mesajı
Aras Kargo çalışanı Adalet Hanıma çok teşekkür ediyorum🌹

İnternetten yaptığım bir alışverişin iade işlemini Aras Kargo Elazığ istasyon şubesi ile gerçekleştirdim, fakat bana bir gönderi takip numarası verilmediği için kargo hareketine bakamıyorum ürünün ulaşıp ulaşmadığını nasıl sorgulayacağım. Müşteri hizmetlerini aradım ama yardım edebilecek biriyle konuşmak kesinlikle mümkün değil, sadece telesekreter var. Telefon numarasıyla kargo takibi için biri tuşluyorum, sistem bana hala kargo takip numarası soruyor. Kargo takip no sorulacaksa niye telefon numarasıyla kargo takibi deniyor? Kargom yola çıktımı, gitti mi, doğru adrese mi gidiyor hiçbir şey bilmiyorum. Madem soracaksınız neden vermiyorsunuz kargo takip numarasını. Ben iade ettiğim ürünün akıbetini nasıl öğreneceğim şimdi?

22 Haziran 2024 14:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

22 Haziran 2024 14:39

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Güleser
22 Haziran 2024 14:49

Tarafıma çok kısa bir süre içerisinde ulaşıp çözüm için yardımcı olan Aras Kargo çalışanı Adalet Hanıma çok teşekkür ediyorum🌹

Güleser

"Teşekkür ederim"

Aras Kargo Adrese Teslim Kargom Şubede Bekletilip İadeye Gönderildi

Aras Kargo Her Zamanki Gibi

3 Mayıs 2024 15:57914

"Müşteri hizmetleri çok iyi ilgilendi hepsine çok teşekkür ediyorum ancak Aliağa Aras Kargo şubesi herhangi bir dönüş yapmadı ve hiçbir şekilde ilgilenmedi"

Aras Kargo Her Zamanki Gibi

Aras Kargo Firmasına Teslim Ettiğim Kargom Hiçbir Yerde Yok

7 Mayıs 2024 15:29438

"Teşekkürler"

Aras Kargom Kayıp Gelmiyor

24 Eylül 2023 17:161.410

Aras Kargo'yla gelen siparişimi kargo takip numarası hata verdiği için takip edemiyorum aradığım tüm yerlerde telesekret...

Aras Kargom Kayıp Gelmiyor

Kayıp Kargo Sorunu Ve Yanıltıcı Bilgiler

24 Aralık 2024 15:02354

E-ticaret sitesinden aldığım bir ürün Aras Kargo'ya verilmiş. 3 haftadır kargoma ulaşamadım. Nerede olduğu bilgisini e-t...

Kayıp Kargo Sorunu Ve Yanıltıcı Bilgiler

Aras Kargo Teslimat Problemi

Aras KargoTeslimat Problemi

Kerem
Aras Kargo Yapılan Paketim Kayıp!

Aras KargoYapılan Paketim Kayıp!

Hakan

Öne ÇıkanKonular