Aras Kargo 3 İş Günü Kuralına Uymuyor

İlayda
21 Ağustos 2023 20:30

3483190424274 takip numarası olan adresimde olmayacağım için şubeden alacağım seçeneğini işaretlediğim kargomu eve götürüp 18 Ağustos cuma tarihinde teslim edemedik. 3 iş günü içinde şubeden alın denilen kargo paketim bugün 21 Ağustos, henüz 3. gün dolmamışken iadeye gönderilmiş. Aras Kargo, bunu ilk kez yapmıyorsunuz! Evde olsam bile kargo bekliyorum. Kapıya gelmek yok, geldik bulamadık deyip cuma mesai saati bitiminde mesaj atıyorsunuz. Hadi cumartesi de alamadım ki zaten hafta sonu iş günü değil velev ki öyle oldu. Pazartesi benim kargomu kime sordunuz da iade ettiniz, açıklama bekliyorum.

21 Ağustos 2023 20:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

22 Ağustos 2023 11:24

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Oğuz
Oğuz

Bugün benim de başıma geldi

Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
24 Şubat 2024 13:30
"Teşekkür ederim"
Aras Kargo Adrese Teslim Kargom Şubede Bekletilip İadeye Gönderildi

18 Eylül 2023 14:20
Aras Kargomu Dağıtıma Çıkarmadan İade Gönderdi
Aras Kargomu Dağıtıma Çıkarmadan İade Gönderdi
Duru sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 00:03

Aras Kargo Kategorileri