İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bitiminde Bozulan Apple Watch 6

İhsan
09 Ağustos 2023 14:52

Apple Watch6 saatimi gece şarja taktım, sabah kalktığımda saat ekranına sürekli olarak elma logosu gelip gidiyor ve hiçbir şekilde açılmıyordu. 09.08 de Akasya Apple'dan randevu alarak saatimi götürdüm. Saatimin alım tarihi ocak 2021 olduğundan garantisinin bittiğini, ücretlide olsa saatlere tamir yapılamadığını, sadece ücretli değişim yapabileceklerini bunun içinde 10.400,00 TL vermem gerektiğini söyleyerek kayıt dahi açmadılar. Şimdi Apple markasına güvenip dünya para vererek aldığım saatim garanti süresi dolduktan sonra bozulduğu için tamir bile ettiremiyorum. Sonuç olarak Apple watch garantisi bittikten sonra maalesef çöp oluyor. Müşteri memnuniyeti odaklı Apple servis anlayışı çok eskide kalmış. Apple'a hiç yakışmadı çok yazık.

Oğuzcan
Oğuzcan

Öncelikle geçmiş olsun bu ara herkeste olması normal bir durum değil belli ki. Bende de Apple Watch 6 serisi var garanti süresi 5 ay önce bitti. Geçen hafta gün içinde şarja taktım bir saat sonra baktığımda ben de aynı hatayı aldım Apple logosu yanıp yanıp sönüyor ben de Akasya AVM'ye götürdüm bana 8000 liralık fatura çıkardılar, yazılımsal bir arıza varsa cihazı sıfırlayıp göndereceklerini yoksa geri yollayacağını belirttiler bekliyorum bakalım

Emre

Aynı şekilde sorunlar bende de oldu, cihaz durduk yerde kendi kendine kapanıp açılmamaya başladı, şarja takıp bir süre kullandıktan sonra tekrar kapanmaya başladı, servise götürdüm garantim bittiği için tamir olmuyor yenisi ile 11 bin karşılığında değiştririz dediler, ne olacak nasıl bir sonuç aldınız bu şikayetinizle alakalı bana da dönüş yaparsanız sevinirim, o kadar para verdiğimiz ürünü 2-3 senede çöpe mi atacağız?

Ecem
05 Haziran 2023 01:03