Nuriyeliz sonuçtan hiç memnun değil

Nuriyeliz
01 Mayıs 2024 21:54

Apple markalı bir tablet aldık. Kızımın kullanımından birkaç ay sonra tabletin üst kamera kısmının yamulduğunu fark ettik ve ekrana bastığımızda boşluk sesi geldiğini duyduk. Bataryanın şiştiğini düşünüyoruz. Aldığımız günden itibaren orijinal kılıfını kullanıyoruz. Hatta Troy mağazasındaki yetkili, bu durumun kılıftan kaynaklanabileceğini bile ifade etti. Bu sayfada ve başka platformlarda yapılan araştırmalar sonucunda aynı ürün için benzer şikayetlerin olduğunu gözlemledik. İncelemeye gönderdiğimizde 'tüketici hatası' olduğu söylendi ve bize 15.500 TL karşılığında yeni bir ürün teklif edildi. Ancak ürünün sıfır fiyatı zaten 16.000 TL. Bu tablet kızımın elinde patlasa veya bir zarar verse, bu durumun sorumluluğunu kim üstlenecek merak ediyorum. O günden beri tablet kullanılamaz hale geldi. Ürünün garantisi hala devam etmekte ve değişimini talep ediyorum. Eğer cam kırılmış olsaydı, 'tüketici hatası' diyebilirdiniz; ancak batarya şişmesi için aynı şeyi söyleyemezsiniz. Lütfen ürününüzün arkasında durun.

profile profile

Yağmur
26 Eylül 2023 14:42
Teknosa'dan Aldığım Apple Tablet İle İlgili Garanti Sorunu
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
19 Temmuz 2024 15:18

Apple İPad Tablet Yamulması Ve Bizden 16 Bin Tl Talebi!

Esra
08 Eylül 2023 17:07