Efe sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 19:11

İnternet üzerinden satın aldığım bir tablet ile ilgili yaşadığım mağduriyeti size iletmek istiyorum. İlgili tableti 16 Mayıs Perşembe 2024 tarihinde dolap.com sitesi üzerinden 3.868,41 TL tutarlı (dolap uygulamasının alıcı koruma ücreti dahil fiyatı) "iPad Air 128 GB retinahd Apple+Kalem" ürününü ailemin haberi olmadan satın almıştım. Aynı gün içinde iade talebinde bulundum. Ancak, talepte bulunmama rağmen ürün elime ulaştı. Ürün elime ulaştığında, tabletin paketini açmadan tekrardan iade talebi oluşturdum. Daha sonra iade talebimin sonuçlanmasını bekledim ama araya hafta sonu girdiğinden dolayı uzun sürdü. Pazartesi günü önce satıcı ve onun hemen sonrasında dolap.com iade talebimi "keyfi iade" diyerek talebimi reddetti ve bundan sonra bir daha talep oluşturamadım. Daha sonra tableti iade edemediğimden dolayı satmaya karar verdim. Paketi açtım, buraya kadar her şey iyi gidiyordu ancak tableti açtığımda tabletin etkinleştirme kilidi olduğu için cihazı açamadım ve kullanamadım. Cihaz kilidini açmak için satıcı ile iletişime geçtiğimde sorunu çözmek yerine erteledi ve yardımcı olmadı. Kilidi açmak için denemelerde bulundum fakat her açma girişimimde cihazın satıcı tarafından tekrar tekrar kilitlendiğini fark ettim. Bu durumun satıcı tarafından bilerek yapıldığını ve cihazın bu şekilde kullanılmaz hale getirildiğini öğrendim.

Yaşanan bu durum nedeniyle mağduriyet yaşamaktayım. Cihazı geri iade etmek ve paramı geri almak istiyorum. İlgili satıcının bu eylemi hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Konu ile alakalı savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Furkan
09 Ekim 2023 10:15
Duru sonuçtan hiç memnun değil

Apple İPad Air M2 Tamamen Pişmanlık

Duru
17 Ağustos 2024 17:39
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Feyza
12 Ekim 2024 01:02
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 16:28
Apple İpad Ve Kalem Kullanımında Yaşanan Sorunlar Ve Garanti Süreci Mağduriyeti
apple-ipad-ve-kalem-kullaniminda-yasanan-sorunlar-ve-garanti-sureci-magduriyeti-7.pdf

İbrahim
16 Ocak 2024 09:33