Duru sonuçtan hiç memnun değil

Apple İPad Air M2 Tamamen Pişmanlık

17 Ağustos 2024 17:39

1 Haziran 2024 tarihinde iPad Air m2 modelini satın aldım. (şu an alalı yaklaşık 2,5 ay oluyor). Tableti bir süre (1-2 saat arası) çalıştırıldıktan sonra kameraya yakın kısmı anormal derecede ısınıyor, ayrıca durup dururken birden donma yapıyordu (sadece not ve kitaplar uygulamasını kullandığımdan saklama alanının donması gibi bir şey mümkün değil.). Not tutarken yazdığım şeylerin geç gelmesi işi çok zorlaştırıyordu, bir de bunların üzerine bir gün 1 saat boyunca yazdığım notu birden sildi. Yazıyordum, birden uygulama kapandı ve yeniden açtığımda not silinmişti. Bu nedenlerden dolayı Apple yetkili servisten randevu aldım. Tabletin donduğu zamanlarda çektiğim videoları gösterdim ama üründe bir hata olsaydı sisteminin uyarı vereceğini ve sistemi bir uyarı vermediği için bir şey yapamayacaklarını söylediler, tablette çok sekme açık bırakmam için uyarıp tableti sıfırladılar. Ürünle hala aynı sıkıntıları yaşıyorum, hiçbir şekilde hiçbiri sorunum çözülmedi. Bazı günler gayet güzel çalışsa da birden sonraki gün donmaya başlıyor ve tableti kullanmaya korkuyorum yeniden yazdıklarım silinir diye. Bugün kitaplar uygulamasında 2 saat çözdüğüm testi birden sildi, tüm notlarım, uğraşım, 2 saatim boşuna gitti. Gerçekten çok zor durumdayım, o kadar para verdik ama kesinlikle hak etmiyor. Kardeşim aynı gün neredeyse 1/3 fiyatına Samsung tablet almıştı, şu ana kadar hiçbir sıkıntısı çıkmadı. Gerçekten verdiğimiz paraya yazık oldu.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Çözebildin mi

İsmail
İsmail

Durucum şimdi bende aynı modeli aldım bende de aynı sorunlar var hiçbir sitede bu şikayet hakkında bir şey görmedim kimse şikayet etmemiş acaba çözümü bulabildin mi?

Çözümü bulan var mı

Beyza

Peki servise götürdünüz mü ben Troy var yakınımda ona götürmeyi düşünüyorum

Beyza

Bende de aynı durum tam anlattığınız gibi bir çözüm bulabildiniz mi

Hayır bulamadım maalesef

Beyza

Bu yorumu görünce çok üzüldüm şu an bende sitesinden Pencil Pro ve iPad Air 6 olmuştum hepsinde mi aynı sorun acaba ya umarım düzelir sizin de 🥹🥹

Beyza

Sizde yaşadınız mı aynı durumu

Eyüp
Eyüp

Sizde de aynı sorun var mı

Efe sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 19:11

21 Haziran 2024 12:26
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Apple Değişim Kararı Sonrası Gelen Sıfır Ürün Kutusuz Ve Lekeli

Serap